Dursun ve Tolga, mavi-beyazlı formayı giydi

Dursun ve Tolga, mavi-beyazlı formayı giydi

Çankırı (Belediye) Spor dış transferde hız kesmiyor.

Kulüp, geçtiğimiz sezon Tarsus İdmanyurdu ve Balıkesirspor’da forma giyen iki futbolcu ile sözleşme imzaladı.

Dış transferde ilk imzayı Ankaragücü’nden Emye’yi alarak başlayan Çankırı (Belediye) Spor, dış transferdeki atağını, geçtiğimiz sezonda Tarsus İdmanyurdu takımında başarılı bir sezon geçiren Dursun Ali Durmuş ve Tolga Öztürk ile devam ettirdi.

Takıma kazandırılan Dursun Ali Durmuş, 1978 Ankara doğumlu. Futbola Gençlerbirliği alt yapısında başladı ve son olarak Tarsus İdmanyurdu'nda stoper olarak oynadı.

Takımın dış transferdeki üçüncü ismi olan Balıkesirspor’dan Tolga Öztürk ise 979 İstanbul doğumlu. Futbola Beşiktaş kulübünde başlayan Tolga, sırasıyla Kartal, Eyüp, Gaziosmanpaşa ve son olarak da Balıkesirspor’da futbol oynadı.

Yapılan sözleşmelerin ikişer yıllık olduğu açıklandı.

HAKAN YILMAZ: DENEYİMLİ BİR KADRO OLUŞTURUYORUZ
Transferlerle ilgili olarak takımın teknik direktörü Hakan Yılmaz “Takıma kazandırdığımız futbolcularımız 1. lig ve 2. lig deneyimi olan arkadaşlar. Elimizdeki kadroya önemli katkıları olacağını düşünüyorum. Temmuz başına kadar 8 ya da 10 transfer daha yapacağız. Önümüzdeki sezonda farklı bir Çankırı Belediyespor yaratmanın gayretini aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

Çankırı (Belediye) Spor ile sözleşme imzalayan Dursun ve Tolga da “Hedefleri olan bir takıma gelmiş olmaktan mutluyuz. Hakan Yılmaz faktörü de bizler için hayli önemliydi. Kendisiyle beraber aynı takımda çalışmak bizler için heyecan verici.” dediler.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler