Dursun Yağmur, Anamura tayin oldu

Dursun Yağmur, Anamur'a tayin oldu

Çankırı İl Halk Kütüphanesi Müdürü Dursun Yağmur, Anamur'a atandı.

Yaklaşık 16 yıldır Çankırı İl Halk Kütüphanesi müdürlüğü görevinde bulunan Dursun Yağmur, bundan böyle hizmetlerini Mersin'in Anamur İlçesi Kütüphane Müdürü olarak sürdürecek.

Özellikle son yıllarda il kütüphanesinde yapılan düzenlemelerde önemli katkısı olan Dursun Yağmur, Anamur'a tayini ve Çankırı'daki hizmet dönemi ile ilgili olarak Sözcü18.com haber merkezine şu açıklamada bulundu:

AİLEMİ İHMAL ETTİM AMA, İŞİMİ ASLA... 
"16.11.1993 tarihinde başladığım Çankırı İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü görevimden 16 yıl 7 ay sonra 15 Haziran 2010 tarihinden itibaren ayrılıyorum. Yeni görevim bu tarihten itibaren Anamur İlçe Halk Kütüphanesi Müdürlüğü. 

Çankırı'da görev yaptığım süre için şu kadarını söyleyebilirim ki; 3031 adet verilen ödünç kitap sayısını 79 bine, 45 bin olan genel okuyucu sayısını 150 binlere ulaşmasını yönünde katkı sağladım.

Kütüphane Hizmet binasının tümünü yenileyerek fiziki anlamda modern bir kütüphaneye kavuşturdum. Kütüphane koleksiyonu, dermesini Halk Kütüphaneleri içerisinde Çankırı İl Halk Kütüphanesinin 'en güncel kütüphane' olmasını sağladım. Örnek çalışmalarımızın sonucu Çankırı İl Halk Kütüphanesine 2009 Yılında En İyi Halkla İlişkiler Uygulayan 'Yılın Kütüphanesi Ödülü'nü kazandırdım.

Çankırılı okurlarımızı ünlü yazar ve sanatçılarla buluşturdum. Velhasılı kütüphane işleri için eşimi ve çocuklarımı fazlasıyla ihmal ettim ama görevimi hiçbir zaman geri plana almadım. İzinlerimde dahi kütüphane işlerine koşturdum. Umarım emeklerim zayi olmaz, Çankırı kütüphanesinde bu çalışmalar benden sonra da artarak devam eder. Görevimi yaparken her zaman başta Atatürk olmak üzere Cumhuriyeti bize emanet edenlere layık olmaya çalıştım. Gösterdiğim gayretlerime yardımcı olan, katkı sağlayan mesai arkadaşlarıma da teşekkür ediyor, Anamur'da da bir kardeşiniz, bir dostunuz olduğunu hatırlatıyorum."
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler