Düzce Depreminin ardından liderlerden geçmiş olsun mesajı

Düzce Depreminin ardından liderlerden geçmiş olsun mesajı

Düzce'de meydana gelen 5.9 şiddetindeki depremin ardından siyasi parti liderleri sosyal medya hesaplarından geçmiş olsun mesajı paylaştılar.

DÜZCE'de saat 04:08'te meydana gelen deprem İstanbul ve Ankara dahil birçok ilde hissedildi. Depremin büyüklüğünü Kandilli Rasathanesi 6,0; AFAD ise 5,9 olarak açıkladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, resmi kurumlara iletilen herhangi bir can kaybı bilgisi olmadığını söylerken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Düzce'de 22 yaralımız var, birinin durumu yüksekten atlama sebebiyle ağır" dedi. Düzce ve Sakarya'da eğitim ve öğretime bir gün ara verildi.

Düzce'deki 5.9'luk depremin ardından siyasi parti liderleri de geçmiş olsun mesajı paylaştılar, depremden etkilenenlere geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da geçmiş olsun dileklerini iletti, depremin, afetlere hazırlıklı olmanın önemini tekrar hatırlattığını vurguladı.

"Merkez üssü Düzce olan ve birçok ilimizde hissedilen deprem nedeniyle vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Belediyelerimiz can kaybının olmadığını paylaştılar. Allah korusun! Bu deprem afetlere hazırlıklı olmanın önemini tekrar hatırlattı. Geçmiş olsun Türkiye."

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da yayınladığı mesajda şöyle dedi:

"Geçmiş Olsun Türkiye!
Düzce merkezli, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok ilimizi de etkileyen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Temennimiz, hiçbir can kaybının yaşanmamış olmasıdır. Rabbim, ülkemizi tüm afetlerden esirgesin."

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın yayınladığı mesaj şöyle:

"Merkez üssü Düzce olan ve pek çok şehirde hissedilen depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yaralı vatandaşlarımıza şifalar diliyorum. En büyük temennimiz can kaybının olmaması."

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş'ın mesajı:

"Teşkilatlarımızdan aldığımız bilgilere göre herhangi bir yerde yıkım veya can kaybı bilgisi yok, umarım aksi bir haber almayız. Tekrar çok geçmiş olsun. #deprem"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler