E-arşiv fatura nasıl kesilir?

E-arşiv fatura nasıl kesilir?

Siz de birden fazla lokasyon üzerinden e arşiv fatura işlemlerinizi gerçekleştiriyorsanız çok kolay bir şekilde aktifleme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Son dönemler de satıcı ile alıcı arasında güvenli ve maliyet tasarrufu sağlayan elektronik fatura ile istenen şartları sağlayan ticari yada kamu kurumlarının faturalaşmasını sağlayan elektronik fatura aracılığı ile hızlı, güvenilir bir şekilde bütün işlemlerinizi halledebiliyorsunuz. Hem kağıt, hem de malzeme tüketimini azaltarak e arşiv fatura sayesinde doğaya da katkıda bulunmuş olabilirsiniz. Üstelik son dönemlerde sürekli gündemde olmasına karşın aslında çok yeni bir kavram sayılmaz. Ayrıca e arşiv fatura ile arşivleme maliyetinden kurtulmuş olacaksınız.

Açıklama: e-fatura.png

Başka bir yazılımlar ile hazırlanmış olan elektronik faturalarınızı transfer metotları ile transfer edebilir ve imzalama işlemlerinizi hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Elektronik fatura sistemine geçtikten sonra, çalışacağınız tedarikçilerle 'Temel' ya da 'Ticari Fatura Senaryoları'ndan birini seçmeniz gerekiyor. Ticari Fatura Senaryosu’nda müşterinin 7 gün içinde 'kabul' ya da 'red' vermesi gerekir. Eğer vermezse faturayı kabul etmiş sayılır. Temel faturada bu şekilde bir onay süreci bulunmamaktadır.

Otomatik E-Fatura yazılımları

Elektronik fatura gönderip almak isteyen kullanıcıların karşılıklı olarak sisteme kayıtlı olmaları gereklidir. Siz de birden fazla lokasyon üzerinden e arşiv fatura işlemlerinizi gerçekleştiriyorsanız çok kolay bir şekilde aktifleme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. En iyi alt yapısı ile sağlanan aktifleşme ve tanımlama işlemlerinizi en hızlı şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Fatura uygulaması, uygulama üzerinde tanımlı kullanıcıların e arşiv fatura göndermesine ve almasına imkân tanımaktadır.

Bu nedenle uygulama üzerinde kayıtlı olan müşterinize elektronik fatura gönderip alabilirsiniz. Fatura gönderirken ayrıca faturalarınıza dosyalarda ekleyebilirsiniz. Müşterileriniz ile güvenilir ve daha az maliyetli şekilde fatura gönderimi ve alımı yapabileceğiniz www.uyumsoft.com sitesi ile iş yerinize en uygun e arşiv fatura programından yararlanabilirsiniz. Gelen ticari faturalarınızda kabul/ ret yapabildiğiniz gibi, temel fatura gönderen müşterilerinize elektronik fatura itirazı da yapabilirsiniz.

E-Fatura İle İşlerinizi Kolaylaştırın

Artık faturalarınız elektronik alan da kesildiği için kağıt fatura kesilmesine gerek kalmaz. Ayrıca kağıt faturalar da çıktı alınması sırasında tüketilen sarf malzeme maliyetleri azalır. Sizde artık e arşiv fatura sayesinde kağıt faturalarınızın postada kaybolması ve gecikmesi gibi sorunları bir kenara bırakıp sitemiz üzerinden uygulamalar satın alarak kolaylıktan faydalanabilirsiniz. Ve Tüm Türkiye’ye yayılmış bu uygulama sayesinde başvuru hizmetlerinizi de kolaylıkla yapabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler