Edirne'de Yeşil Sol Parti üyelerine bıçaklı saldırı

Edirne'de Yeşil Sol Parti üyelerine bıçaklı saldırı

Edirne’de Saraçlar Caddesi’nde Yeşil Sol Parti standına düzenlenen saldırıda, 1 kişi kesici aletle yaralanırken, 2 şüpheli gözaltına alındı.

EDİRNE’nin en işlek bölgelerinden olan Saraçlar Caddesi üzerinde stant açan Yeşil Sol Parti (YSP) üyeleri, bir grubun saldırısına uğradı. Saldırıya uğrayan YSP üyelerinden 3 kişi yaralanırken, olayla ilgisi olduğu öğrenilen 5 kişi gözaltına alındı.

Aralarında milletvekili adayı Serdal Zımba'nın da bulunduğu YSP üyeleri, Edirne’de yaptıkları seçim çalışması sırasında dün akşam saatlerinde bir grubun saldırısına uğradı.

Saldırı ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda çevik kuvvet destek ekibi ve ambulans sevk edildi. Yaşanan saldırıda 3 kişi yaralanırken, olayla ilişkisi olduğu belirlenen 5 kişi gözaltına alındı. YSP’liler, yaşanan saldırıyı kınayarak açtıkları standı kaldırıp bölgeden ayrılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

‘KADIN ARKADAŞIMIZIN KOLU KIRILDI’

Yeşil Sol Parti Edirne İl Örgütü’nün Twitter hesabından olaya ilişkin yapılan paylaşımda "5 kişi gözaltına alınmıştır. İçlerinde milletvekili adayımız ve bir 60 yaşında kadın arkadaşımızın kolları iki yerden kırılmıştır" ifadeleri yer aldı.

edirne-saldiri-resim-04.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler