Eğitimci-iş insanı Muharrem Kıcıman vefat etti

Eğitimci-iş insanı Muharrem Kıcıman vefat etti

Çankırı/Atkaracalarlı iş insanı, eğitimci Kıcıman A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Kıcıman vefat etti.

Çankırı ili Atkaracalar ilçesinin yetiştirdiği önce eğitimci sonra iş insanı, yerelde yıllarca MHP siyasetinde dönem dönem damga vuran Muharrem Kıcıman (67) tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi kardiyoloji yoğun bakım servisinde günün ilk saatlerinde yaşama veda etti. 

1982 Yılında Kıcıman Ticaret adı ile Muharrem Kıcıman tarafından kurulan ve 1994 yılından itibaren Kıcıman Tel Sanayi ve Ticaret A.Ş. adı altında faaliyet gösteren firmanın Yönetim Kurulu Başkanlığını da yürütmekteydi. Evli ve 3 çocuk babası Muharrem Kıcıman bugün doğduğu baba ocağı Atkaracalar'da Merkez Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verilecek.

MUHARREM KICIMAN'IN ÖZGEÇMİŞİ
1952 Yılında Çankırı ili Kurşunlu ilçesi Atkaracalar bucağında doğdu. İlk ve orta öğrenimimi Atkaracalar'da, lise eğitimini Çorum Öğretmen Okulu'nda tamamladı. Ardından bir yıl Çankırı Kurşunlu ilçesi Sivricek köyünde ilkokul öğretmenliği yaptı. Bu arada öğrenimini sürdürdüğüm Gaziantep Üniversitesi Eğitim Enstitüsü Matematik Bölümü'nden mezun oldu. Rize’de bir süre öğretmenlik yaptıktan sonra, Çankırı ili Ovacık ilçesinde Ortaokul müdürlüğü yaptı. Askerlik görevini 1976 yılında asteğmen olarak Erzincan’da yaptı. Atkaracalar ve Çavundur ortaokullarında matematik öğretmenliği yaptı. Son görev yeri olan Ankara Yıldırım Beyazıt Endüstri Meslek Lisesi'nde bir yıl öğretmenlik yaptı ve siyasi sebeplerden dolayı 80’li yılların başında istifa etmek zorunda kaldı. Bu arada Ankara Devlet Mühendislik Mimarlık Akademisi'nde Elektrik Mühendisliği bölümüne devam etti.

1982 Yılında Kıcıman Ticaret adı ile kurulan ve 1994 yılından itibaren Kıcıman Tel Sanayi ve Ticaret A.Ş. adı altında faaliyet gösteren firmanın Yönetim Kurulu Başkanlığını da yürütmekteydi.

Sözcü18 Yazı Ailesi olarak merhum Muharrem Kıcıman'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileklerimizi sunarız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler