Ekrem İmamoğlu'na pazarda sevgi seli... Size söz veriyorum, ilk iş...

Ekrem İmamoğlu'na pazarda sevgi seli... Size söz veriyorum, ilk iş...

Resmi olmayan sonuçlara göre, İBB'nin yeni Başkanı olan Ekrem İmamoğlu, Beylik Pazarı'nda Beylikdüzülü vatandaşlarla buluştu.

Resmi olmayan sonuçlara göre, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı olan Ekrem İmamoğlu, Beylik Pazarı'nda Beylikdüzülü vatandaşlarla buluştu.

İmamoğlu'nun aracı pazar yerine giriş yaptığı anda yüzlerce vatandaş tarafından kuşatmaya alındı. ''Ekrem Başkan'' sloganıyla karşılanan İmamoğlu, vatandaşlarca ''sevgi çemberi''ne alındı. Bu sırada yaşlı bir kadın, ''Çok yaşa oğlum, sağlıklı yaşa'' diyerek İmamoğlu'nun sırtını sıvazladı. Bazı vatandaşlar, kalabalık arasında kalan İmamoğlu'na çiçek vermeyi başardı. Yaşanan izdiham nedeniyle pazar ziyaretini gerçekleştiremeyen İmamoğlu, çareyi patates-soğan tezgahına çıkmakta buldu.

"SEVGİNİZE LAYIK OLACAĞIM"
''Türkiye seninle gurur duyuyor'' sloganıyla tezgaha çıkan İmamoğlu, sözlerine, ''Ben, hepinize teşekkür ediyorum. Burası benim evim. Hakkınızı helal edin. Beni çok duygulandırdınız. Çok teşekkür ederim. Göreceksiniz ben, hizmetimin her anında size layık olacağım'' şeklinde başladı.

Bu sırada kalabalıktan vatandaşlar, İmamoğlu'na, ''İnşallah Cumhurbaşkanı olursun. Allah yardımcınız olsun, Allah sizi korusun Başkanım'' diyerek seslerini duyurdu. Bunun üzerine İmamoğlu, ''Allah, hepimizi korusun. Beni çok duygulandırıyorsunuz, çok teşekkür ediyorum. Sevginize layık olacağım'' yanıtını verdi.

Kendisine gösterilen yoğun sevgi nedeniyle duygulanan ve konuşmakta zorlanan İmamoğlu, ''Söz veriyorum. İlk Beylikdüzü ile buluşacağım, anlaşıldı. Birbirimizi çok özledik. Hakkınızı helal edin'' dedi.

Pazar ziyaretini, yaşanan izdiham nedeniyle gerçekleştiremeyen İmamoğlu, alandan zorlukla ayrılabildi.

imamoglu-beylikduzu-resim-04.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler