Eldivan'da eğitim 'karakol'a düştü!

Eldivan'da eğitim 'karakol'a düştü!

Çankırı'nın Eldivan ilçesinde eğitim kurumlarında yaşanan 'kaos ortamı' hız kesmeden devam ediyor.

EDİNİLEN bilgiye göre ortaöğretimde eğitimini sürdüren bir kız öğrenci, bir grup öğrenci ile birlikte öğretmeninden ve okul müdüründen psikolojik şiddet gördüğü, olayların önüne geçemeyen öğrenci velisinin ise çareyi karakola şikayet etmekte bulduğu öğrenildi.

ÖĞRENCİ VELİSİ'NDEN 'ŞOK' SUÇLAMA!

Öğrenci velisinin şikayet dilekçesinde sınav stresi ile başa çıkmak için psikolojik destek alan kız öğrenciye, Okul Müdürü M.S.Ç ve öğretmen Z.Ç'nin 'deli' olduğunu ifade edip psikolojik şiddet uyguladıkları belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde Eldivan İlçe Emniyet Amirliği'ne yapılan şikayetler sonucunda Okul Müdürü, öğretmenler ve öğrencilerin gruplar halinde karakola giderek ifade verdiği öğrenildi.

Eldivan Kaymakamlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yapılan başvurulardan bir sonuç alamayan velilerin bazılarının çocuklarını Açık Lise'ye aldıkları öğrenilirken, bazıları da okullarda yaşanan sorunların önüne geçebilmek adına çareyi karakola şikayet etmekte bulduğu görülüyor.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ÇALIYOR (!) BAZI ÖĞRETMENLER DE OYNUYOR!

Sonuç olarak; Eldivan’da bir çok kişinin düğününün ve aralarında alkollü mekanların da olduğu eğlence yerlerinin sazcısı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Kaan Küçük çalıyor, birileri de oynuyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler