Eldivanlı Astsubayın sır intiharı!

Eldivanlı Astsubay'ın sır intiharı!

Bartın'da Boğaz Üs Komutanlığında görevli Astsubay Çavuş Ahmet Teke, beylik silahıyla hayatını sonlandırdı.

Bartın'da Boğaz Üs Komutanlığında görevli Astsubay Çavuş Ahmet Teke, emrinde görevli askerin ihtiharı nedeniyle bunalıma girerek yaşamına son verdi.

Ahmet Teke yaklaşık bir ay önce ailevi nedenlerden dolayı intihar eden 22 yaşındaki Deniz Er Murat Yıldırım'ın ölümünün ardından bunalıma girdi. Teke, bu bunalımı atlatamayınca eşi ve kızının uyuduğu sabah saatlerinde Bartın'ın Kırtepe Mahallesinde bulunan evinde beylik tabancasını çene altına dayayıp tetiği çekti. Duyulan silah sesi üzerine Emniyet ve 122 Acil ekipleri olay yerine gelerek Teke'ye müdahale etti. Bartın Devlet Hastanesine kaldırılan astsubay çavuş kurtarılamadı. Hayatını kaybeden astsubayın arkadaşları aileyi teselli ederken, cenazenin Çankırı - Eldivan'da toprağa verileceği bildirildi. Bartın Merkez Komutanlığı ve emniyetin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

AHMET TEKE'NİN ELDİVANLI OLDUĞU ÖĞRENİLDİ
Beylik silahı ile hayatını sonlandıran Ahmet Teke'nin, Eldivan ilçesinde yaşayan ve Sosyal Güvenlik Kurumunda çalışan Osman Teke'nin oğlu olduğu öğrenildi. Merhum Teke'nin evli ve 1 çocuk babası olduğu, cenazesinin de bugün (18 Ocak 2011 Salı) öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Eldivan İlçesi aile mezarlığında toprağa verildiği öğrenildi. (Fotoğraf: Bartın74.haber.com)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler