Elon Musk eski sevgilisi Amber Heard'ün hesabını sildi mi?

Elon Musk eski sevgilisi Amber Heard'ün hesabını sildi mi?

Sosyal medya platformu Twitter'ı satın almasının ardından 'mavi tik' ücreti kararıyla tartışmaların odağında olan Elon Musk'ın, eski sevgilisi Amber Heard'ün hesabını askıya aldığı fark edildi.

SOSYAL medya platformu Twitter’ı satın alan dünyanın en zengin iş insanı Elon Musk’ın eski sevgilisi Amber Heard’un hesabının silinmesi dikkat çekti.

Elon Musk eski sevgilisi Amber Heard'ün hesabını sildi mi? - 2

Twitter bünyesinde işten çıkarmalar yapan ve "mavi tik" için aylık 8 dolar ücret alınacağını duyuran Musk’ın Heard’ın hesabını sildiği öne sürüldü. Ancak Heard'ün hesabını kendi isteğiyle silmiş olabileceği de iddialar arasında yer alıyor.

Elon Musk eski sevgilisi Amber Heard'ün hesabını sildi mi? - 3Twitter'da oyuncunun resmi hesabı 'RealAmberHeard' aratıldığında profilin sistemden silindiği ve "Böyle bir hesap yok" ibaresinin yer aldığı görülüyor.

Elon Musk eski sevgilisi Amber Heard'ün hesabını sildi mi? - 4

5,3 milyon takipçili Instagram hesabında hala aktif olan Heard, son paylaşımını geçtiğimiz haziran ayında Johnny Depp davasıyla ilgili yapmıştı ve oyuncu Twitter hesabının silinmesi üzerine henüz bir yorumda bulunmadı.

Elon Musk eski sevgilisi Amber Heard'ün hesabını sildi mi? - 5

İkili 2013 yılında Heard'ün rol aldığı Machete Kills adlı filmin setinde tanışmıştı. 2016 yılında görüşmeye başlayan çiftin yolları 2018 yılında ayrılmıştı.

Elon Musk eski sevgilisi Amber Heard'ün hesabını sildi mi? - 6

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler