Enişteyi üzmedik: 1-1

Enişte'yi üzmedik: 1-1

Çankırıspor, zorlu Ünyespor deplasmanından da puan çıkartarak lig sıralamasında 10. sıraya yükseldi.

Çankırıspor, 8 haftadır sürdürdüğü yenilmezlik serisini zorlu Ünye deplasmanında da sürdürdü ve karşılaşmayı 1-1'lik skorla tamamlayarak sıralamada 10. sıraya yükseldi.

Ünyespor - Çankırıspor
karşılaşmasından fotoğraflar
için - TIKLA

İlk yarısı golsüz biten karşılaşmada ev sahibi takım 50. dakikada Mikail'in ayağından 1-0 öne geçmesine karşın Çankırıspor Yahya Alpaslan'ın kafa golüyle 80. dakikada eşitliği sağladı.

ENİŞTE MAÇA GELMEDİ

Son iki gündür Ordu'da bulunan Ünyeli ve Çankırı'nın eniştesi İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in farklı programı nedeniyle karşılaşmayı izlemedi. Kulüp Başkanı Sevda Karaali yine takımını yalnız bırakmadı ve karşılaşmayı izlemek için dün gece karayoluyla Ünye'ye hareket etti. Başkan Karaali'nin sabah saatlerinde Çankırı kafilesinin kaldığı Fatsa'daki Yalçın Otel'e ulaştığı ve maça 1 saat kala Ünye'ye geçerek tribündeki yerini aldı.

Ünye ilçe stadının şeref tribününde Ordu Ak Parti Milletvekili Mustafa Hamarat ile birlikte Ünyespor Kulübü Başkanı Ali Bayraktar da Başkan Karaali'yi yalnız bırakmadı.

cankiri-taraftar-unye-resim-0334.jpg

MAÇI AZ SAYIDA ÇANKIRISPOR TARAFTARI DA İZLEDİ

Ünye ilçe stadında oynanan karşılaşmayı az sayıda Çankırıspor taraftarı da izledi. Yağışlı havaya karşın tribünde yerini alan Çankırıspor taraftarı beraberlik golü ile birlikte sahadan mutlu ayrıldı.

Hatırlanacağı gibi ligin ilk yarısında Çankırı'da oynanan maç 0-0 berabere sonuçlanmıştı.

BİRİNCİ YARI

Çankırıspor düz mavi, ev sahibi Ünyespor da düz beyaz forma ile sahaya çıktı. İlk başlama vuruşu ev sahibi Ünyespor yaptı.

Maçın 23. dakikasına kadar oynanan futbolda Çankırıspor'un rakip kale önünde daha etkili olduğu görülüyor. İkili mücadelelerde maçın orta hakemi Ercan Hallaç düdüğünü ev sahibi takım lehine çaldı.

Maçın ilk yarısında her iki takım da gol kaydına muvaffak olamadı. Özellikle maçın 25'inci dakikasından itibaren ev sahibi takımın atakları Çankırıspor kalesi önünde önemli pozisyonları getirdi. Üç net gol pozisyonundan yararlanamayan ev sahibi Ünyespor karşısında Çankırıspor maçın 40'ıncı dakikasında golcüsü Ozan Solak'ın sert şutu kaleci Okan'ı geçmesine karşın defans oyuncuları tarafından çizgi üzerinden çıkartıldı.

Ünyespor maçın 40. dakikasında zorunlu bir değişiklik yaptı. Defansın önemli ismi Serhat sakatlandı ve yerini Taner'e bıraktı. Ve ilk yarı golsüz eşitlikle tamamlandı.

İKİNCİ YARI

İkinci yarıya konuk ekip Çankırıspor'un vuruşuyla başlandı ve dakikalar 50'yi gösterirken ev sahibi Ünyespor'un atağında Ogün Özcan topu ceza sahası üzerine kesti ve gelen topa sert vuran Mikail Üzümcü topu Çankırıspor fileleri ile buluşturdu: 1-0

Maçta 78. dakika ve evsahibi Ünyespor'un 1-0 üstünlüğü devam ediyor.

Dk. 80 GOOOOLLLLL Kazanılan korner atışını Volkan kullandı. Volkan’ın ceza sahasına yaptığı ortada kaleci Okan’dan seken topu Yahya tamamladı ve maçta eşitliği sağladı: 1-1

Maçta başka gol olmayınca Çankırıspor yenilmezlik serisini bu hafta da sürdürdü ve puanını 28'e çıkararak sıralamada 10. sıraya yükseldi.

ÜNYESPOR: 1 - ÇANKIRISPOR: 1

Stat: Ünye İlçe

Hakemler: Ercan Hellaç, Serhan Malkoç, Nihat Samuk

ÜNYESPOR: Okan Karabulut, Serhat Karakayalar (dk. 40 Taner Arı), Ahmet Buğra Erdoğan, Adem Sağlam, Muzaffer Taşkın, Mikail Üzümcü, Ogün Özcan, Emrah Görkem Alp, Aytaç Uçar (dk. 85 Serdar Karaduman), Emrullah Kokoç, Levent Yılmaz (dk. 73 Cemal Taşli)

ÇANKIRISPOR: Gökhan Aslan, Abdullah Kasım Aras, Hüseyin Keleş, Volkan Altınsoy, Eşref Koçak, Ozan Solak (dk 90 Cüneyt Dev), Emin Yalın (dk. 58 Onur Demirok), Can Polat, Muammer Sancaklı (dk. 77 Emre Kara), Yahya Alpaslan, Hüsamettin Tut

GOLLER: Dk. 50 Mikail Üzümcü (Ünyespor), Dk. 80 Yahya Alpaslan (Çankırıspor)

Sarı kartlar: Dk. 47 Hüsamettin Tut (Çankırıspor), Dk. 52 Ahmet Buğra Erdoğan, Dk. 59 Emrullah Kokoç (Ünyespor)

Grupta oynanan diğer maçlarda alınan skorlar:
1461 Trabzonspor: 1 - Denizli Bld.: 0
Alanyaspor: 0 - Sarıyer: 0
Bandırmaspor: 0 - Altınordu: 0
Eyüpspor: 1 - Körfez Futbol Kulübü: 2
Fethiyespor: 0 - Şekerspor: 0
Kırklarelispor: 0 - Adana Demirspor: 2

Dün oynanan maçta
Kızılcahamamspor A.Ş.: 2 - Adıyamanspor: 1

Ünyespor - Çankırıspor karşılaşmasından fotoğraf desteği için Ünye Kent Gazetesi yöneticilerine teşekkür ederiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler