Erdal Beşikçioğlu, Çankırının eniştesi

Erdal Beşikçioğlu, Çankırı'nın eniştesi

Star TV'de ilgiyle izlenen Behzat Ç. dizisinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu'nun eşi Elvin Beşikçioğlu Çankırılı'dır...

Son aylarda TV dizileri içerisinde önemli bir çıkış yakalayan Behzat Ç.'nin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu'nun, Çankırı'nın "eniştesi" olduğunu biliyor muydunuz.

1972 Çankırı Merkez doğumlu tiyatrocu Elvin Beşikçioğlu ile evli olan Erdal Beşikçioğlu, nam-ı diğer Behzat Ç. çiftinin Derin isimli bir kız çocukları bulunmakta.

EŞİ ELVİN'LE İLGİLİ...
Dizide oynadığı rolde hayli agresif bir karakter çizen Erdal Beşikçioğlu, eşi Elvin Beşikçioğlu ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmeler hayli ilginç.

"Elvin benim konservatuvardan sınıf arkadaşımdır. Konservatuvara girdiğim zaman giriş sınavlarında Elvin’i görüp “Bu kız şahane, ben bu kızla evleneceğim” dedim. Ve eşim olmuştur.  Elvin çok iyi bir oyuncudur. Birçok ödülü vardır. Derin olduktan sonra sinema ve televizyondan uzaklaştı. Tiyatroyu tercih etti. Hiç çekinmez beni eleştirirken. “Saçmalamışsın” bile der. O iyi derse yaptığım işin gerçekten iyi olduğuna inanırım. Kötü derse ve başkası o işe iyi derse, ben o iyiye inanmam.

KENDİSİYLE İLGİLİ OLARAK DA...
"Ben 5 Ocak 1970 tarihinde Ankara’da doğdum. Babam memur, annem de ev hanımıydı. Elinden geldiğince iyi okutmaya çalışmış bir babaydı. Babam memur olduğu için çok fazla şehir değiştirdik. Lisede üç okul değiştirdim. Benim lise dönemim çok fenaydı. Ders çalışmaktan nefret ederdim. İlgi alanıma girmiyordu. Oyuncu olmak istiyordum. Babam karşı çıktı. “Ticaretle ilgilen, ne oyuncu olacaksın” dedi. Babama “Bundan para kazanılır” dedim. O da “Kazanılmaz” dedi. Sonra da “Ne halin varsa gör” dedi. Allah yüzümüzü kara çıkarmadı. Aksi olsaydı belki ticaretle uğraşırdım. Lise 1’de Türk Koleji’nde tanıştım tiyatroyla. Sınıfımız sadece erkekti. Sonra Ankara’da kız-erkek olarak karışık bir okula girdim. Orta birinci sınıftan beri erkeklerin içinde okuyup sonra kızlarla dolu olan bir sınıfa girmek “fena”ydı. Lise dönemim bitmek bilmedi 5-6 yıl sürdü. Konservatuvarı kazanınca 4 sene de bitirdim okulu."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler