Erdal Yıldız, İl Başkanlığına adaylığını açıkladı

Erdal Yıldız, İl Başkanlığına adaylığını açıkladı

Yaklaşan AK Parti 5. Olağan Çankırı İl Kongresi öncesi beklenen gelişme yaşandı ve Erdal Yıldız "İl Başkanlığına adayım" dedi.

AK Parti Çankırı 5. Olağan il kongresine gidilen süreçte adaylık yarışına bugün akşam saatlerinde yeni bir isim daha katıldı: Erdal Yıldız

Sözcü18 Haber Merkezi'ne konuşan Erdal Yıldız "Çankırıda birlik ve beraberlik için, AK Parti'nin yeni geleceği, 20123 vizyonu için adayım. Partimin bölgede vatandaşıma daha iyi hizmet verebilmesine katkı sağlamak için adayım" dedi. 

PAZAR GÜNÜ ADAY ADAYLARI SANDIĞA GİRECEK
Edinilen bilgiye göre AK Parti Çankırı İl Kongresi öncesi 'il başkanlığı'na aday olan isimler pazar günü Genel Merkez'den gelecek olan parti yöneticileri nezaretinde oylamaya tabi tutulacaklar.

"Hangi adayın il başkanı olmasını istiyorsunuz?" sorusunun yöneltileceği seçimde oy kullanacak isimler; Başta İl Başkanı ve İl Yönetim Kurulu üyeleri olmak üzere, ilçe teşkilat başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Merkez Belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı ve yönetimi, İl Gençlik Kolları Başkanı ve yönetiminde yer alan isimler olacak.

ADAY ADAYLIĞI AÇIKLAMASINDA BULUNANLAR
AK Parti Çankırı 5. Olağan İl Kongresi öncesinde 'il başkanlığı' için aday adaylığı açıklamasında bulunan isimler; Av. Savaş Yağcı, Erdal Yıldız, Musa Çağlar, Celal Kaman, Celalettin Ermiş ve Ömer Faruk Kaytez.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler