Erdoğan 2-0da ısrarcı

Erdoğan 2-0'da ısrarcı

Başbaka Erdoğan, Çankırı seçimlerinin Ak Parti lehine 2-0 sonuçlanması konusunda ısrarcı.

12 Haziran millevekili genel seçimlerine katılacak Ak Parti milletvekili adayları pazartesi günü Ankara Spor Salonunda Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte oldular.

Ak Parti Çankırı İl Başkanlığının tam kadro olarak bulunduğu toplantıda Genel Başkan ve Başbakan Erdoğan Çankırı İl Başkanı Salim Çivitcioğlu ve milletvekili adayları Avukat İdris Şahn ile işadamı Hüseyin Filiz'den "Çankırı'yı 2-0 istiyorum" dileğini bir kez daha yinelediği öğrenildi.

ak-parti-sahin-resim-05.jpg

AK PARTİ ADAYLARI STK'LARI ZİYARET ETTİ
Öte yandan Ak Parti milletvekili adayları Av. İdris Şahin ve Hüseyin Filiz çarşamba günü günün erken saatlerinden itibaren başta Ticaret ve Sanayi Odası olmak üzere Esnaf Odaları Birliği, Ziraat Odası, Şoförler Odası ve Kamyoncular Odasını ziyaret ettiler. Milletvekili adayları ziyaretlerde; Başta Meslek odaları olmak üzere Çankırı'nın sıkıntılarını yakından bildiklerini ifade ederek yaşanan sorunların çözümü konusunda seçildikleri takdirde gerek parlamento gerekse hükümet nezdinde girişimlerde bulunacaklarını belirterek, 12 Haziran'da yapılacak seçimlerde partilerine oy istediler.

SUAT KINIKLIOĞLU PERŞEMBE GÜNÜ ÇANKIRI'DA
Öte yandan Sözcü18 haber merkezinin elde ettiği bilgilere göre, milletvekili aday listelerinde yer alamayarak parti tabanında şaşkınlığa sebebiyet veren MKYK üyesi Çankırı milletvekili Suat Kınıklıoğlu perşembe günü Çankırı'ya gelerek Ak Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek milletvekili adaylarıyla görüşeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler