Erdoğan: Çankır'yı bu kaybettirdi!

Erdoğan: Çankır'yı bu kaybettirdi!

31 Mart yerel seçimleri sonucu ile AKP'nin Çankırı Merkez'de belediyeyi kaybetmesinin sorumlusunu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan geride bıraktığımız salı günü grup toplantısı sonrasında Çankırılılar'a açıkladı!

31 Mart seçim sonuçları ile AK Parti'nin Çankırı Merkez'de belediyeyi kaybetmesinin ardından yapılan değerlendirmelere son noktayı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan koydu! Partinin seçimi kaybetmesinin bir numaralı sorumlusu halen AK Parti Grup Başkanlığı koltuğunda oturan Çankırı milletvekili M. Emin Akbaşoğlu...

OLAY GRUP TOPLANTISI SONRASINDA YAŞANDI!
Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre; Geçtiğimiz hafta AK Parti Grup toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşkilatlarla fotoğraf çektirmek için geldiği esnada "Burası hangi teşkilat?" diye sorar. Orta Kadın Kolları Başkanı Çankırı der ve ekler "Orta'yı aldık sayın başkanım"

Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bana Orta değil, Çankırı lazım" diyerek Grup Başkan Vekili Emin Akbaşoğlu’nu göstererek ”Çankırı’yı bu kaybettirdi” der!

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler