Erdoğan'dan Çankırı'ya TOKİ müjdesi

Erdoğan'dan Çankırı'ya TOKİ müjdesi

Belediye Meydanı’nda gerçekleştirilen miting alanında 45 bin vatandaşa seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çankırılılar'ın uzun zamandır beklediği kentsel dönüşüm ve TOKİ müjdesini verdi.

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, 9 yıl aradan sonra Çankırılı vatandaşlarla buluştu.

Belediye Meydanı’nda gerçekleştirilen miting alanında 45 bin vatandaşa seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çankırılılar'ın uzun zamandır beklediği kentsel dönüşüm ve TOKİ müjdesini verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, "Çankırı’ya bugüne kadar mahcup olmadık, yine olmayacağız. Kentsel dönüşüm bizden, TOKİ bizden, fabrikalarda Hüseyin Bey’den. TOKİ yoğun çalışmalarla yanınızda. Fabrikalar da Başkan Hüseyin Bey’den." ifadelerini kullandı.

Yoğun katılıma dikkat çekerek Çankırı’ya olan minnet borcunu ödeyeceklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sizlerin bu halini gördükten sonra Cumhurbaşkanı olarak sizlerin yanındayım. Çankırı’ya olan minnet borcumuzu daha fazla çalışarak, daha fazla ter dökerek, daha fazla eser ve proje üreterek ödeyeceğiz. Bunun için 31 Mart çok önemli. Sizlerden 31 Mart’ta bir kez daha destan yazmanızı istiyorum." dedi.

"FABRİKALAR HÜSEYİN BEY’DEN"

Çankırılılar'a kentsel dönüşüm ve TOKİ müjdesi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının devamında ise "Fabrikalar Hüseyin Bey’den" ifadesini kullandı.

Daha önce Çankırı’ya kazandırdığı OSB ve Japon lastik fabrikası Sumitomo Rubber AKO ile sık sık gündeme gelen Çankırı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Filiz’in seçim kampanyasında ise 30 fabrika vaadi bulunuyor.

"ÇANKIRI’YA 10 BİN KONUT"

Belediye Başkan Adayı Filiz’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan tam destek gören 10 bin konut vaadinin kentsel dönüşüm, uydu kent ve TOKİ başlıklarıyla hayata geçirilmesi bekleniyor.

"Çankırı için planlı dönüşüm" mottosuyla başlatılması planlanan konut hamlesi, Şehir Merkezi Kentsel Dönüşüm Projesi, Kırkevler Sosyal Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesi, Yeniköy Kentsel Dönüşüm Projesi, Büyük Cami Üzeri TOKİ 3. ve 4. Etaplar Kentsel Dönüşüm Projesi olarak hayat geçirilecek.

"HER BÜTÇEYE UYGUN DEPREME DAYANIKLI KONUTLAR"

Aynı zamanda artan kira fiyatlarını düşürecek, her bütçeye uygun ve depreme dayanıklı konutlar yapmayı hedefleyen Filiz, Esentepe Mahallesi TOKİ Uydu Kent Projesi, Tarım Meslek Lisesi Arkası Uydu Kent Projesi, Fatih Mahallesi Yapraklı Yolu TOKİ Projesi, Aşağı Pelitözü Uydu Kent Projesi ve Yeni İmara Açılacak Alanda Uydu Kent Projesi ile beş farklı noktada uydu kent projesini başlatmayı hedefliyor.

miting-cankiri-akp-resim-02.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
181 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler