Erdoğan’dan seçim mesajı: 2023’te son kez…

Erdoğan’dan seçim mesajı: 2023’te son kez…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "2023'te milletten kendi adımıza son kez istediğimiz destekten alacağımız güçle Türkiye Yüzyılı inşasını başlatıp bu kutlu bayrağı gençlere teslim edeceğiz" dedi.

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Samsun’da toplu açılış töreninde konuştu.

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

ALTILI MASA'YI ÇÖKERTECEĞİNİZE İNANIYORUM

"Ülkemizin yönetimini üstlendiğimiz 20 yıl boyunca da sayısız örneğiyle mücadele içinde yer aldık. Teröristlerden ekonomik tetikçilere kadar her çeşidinden tetikçilere karşı milletin bekasını savunduk. Gabar’da Cudi’de Tendürek’te Bestler Deresi’nde bunları çökerttik mi? Bunların inlerine gireceğiz, inlerine. Girdik, şimdi bu parlamentomuzda terör örgütünün uzantıları var. Bu uzantıları da 2023’te hep birlikte temizlemeye hazır mıyız? Bu Altılı Masa'yı her birlikte çökerteceğinize inanıyorum.

GENÇLERE TESLİM EDECEĞİZ

Türkiye Yüzyılı ile yeni ve daha büyük atılımın müjdesini sizlerle paylaşıyoruz. 2023’te milletimizden kendi adımıza son defa istediğimiz destekten alacağımız güçlü Türkiye Yüzyılı’nın inşasını başlatıp bu kutlu bayrağı gençlerimize teslim edeceğiz.

YARIN PUTİN İLE GÖRÜŞECEĞİM

Türkiye’yi bölgesinde ve dünyada dikkatle takip edilen, sözüne kulak verilen ülke haline getirdik. Rusya-Ukrayna savaşı, kim var ortada Türkiye var. Tahıl koridorunu biz açtık. Tüm dünyaya oradan tahıl gönderiyoruz. Yarın Putin ve Zelenskiy ile görüşüp daha neler yapabiliriz, bunları konuşacağım. Biz dünya ile beraberiz. İthal ürünlerle değil."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler