Erkan Zengin Trabzon'la resmi sözleşmeyi imzaladı

Erkan Zengin Trabzon'la resmi sözleşmeyi imzaladı

Trabzonspor'un yeni transferi Erkan Zengin, bugün düzenlenen törenle resmi sözleşme imzaladı.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yeni transfer Erkan Zengin, basın toplantısında bordo-mavili takım ile resmi sözleşme imzaladı.

Bordo-mavili takımın başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Konuşmamız 10 dakika sürmedi. Uçak hazır dedik. O da ''Başkanım buraya geldiniz. Ben de Trabzonspor'da oynamaktan şeref duyarım'' dedi. Umut ediyorum ki basındaki kirliliği sahaya çıktığı zaman verdiği mücadele ile Erkan Zengin'in kim olduğunu herkese gösterecektir. Hem Trabzonspor istedi hem de Trabzonspor'un hocası istedi. İnanıyorum Trabzonspor'un onun tarzında bir oyuncuya ihtiyacı vardı. Sahada da beklentilerin üzerinde bir performans gösterip, uzun yıllar bize hizmet edecektir" dedi.

ERKAN: "İSTANBUL'DA BİR KULÜPLE GÖRÜŞTÜM"
Trabzonspor'un yeni transferi Erkan Zengin, "Trabzonspor'a geldiğim için inanılmaz mutluyum. Trabzonspor için her şeyimi ortaya koyacağım. 20 gündür ne çektiğimi kimse bilemez. Benim Eskişehir'den ayrılışım çok farklıydı. Kimse bilmez bunları. Evimi sattım, İstanbul'a gittim. Bunlar konuşulmuştu ve Trabzonspor transferde hiç yoktu. Oradan ayrılırken başkanımız bana 'Gidebilirsin' dedi. O zaman Trabzonspor hiç yoktu. Ben de İstanbul'da bir kulüple görüşmeye gittim" diye konuştu.

ERKAN: "TRABZON İÇİN HER ŞEYİ YAPARIM"
Bşkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve teknik direktör Ersun Yanal'ın kendisini ikna etmek için İsveç'e gelmesinden etkilendiğini söyleyen Erkan Zengin, "Bu olaylar buraya kadar geldi. Ama başkanımızın ve hocamızın İsveç'e gelmesi benim için her şeyimi bitirdi. Trabzonspor bundan sonra benim her şeyim. Bunu yürekten söylüyorum. Bana o zaman bir söz verildi, başkanımız tutmadı. Ben de o dönem ona göre bir açıklama yaptım. Ama burada olmaktan inanılmaz mutluyum. Bana bu kadar değer veren başkan ve hoca. Bu saatten sonra Trabzonspor için her şeyi yaparım" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler