Erkeklerde geç boşalma sorunu!

Erkeklerde geç boşalma sorunu!

Erkekler genelde erken boşalma konusunda sıkıntı çeker ancak madalyonun bir de öbür yüzü var.

Günümüzde nadirde olsa görülmekte olan Geç Boşalma aynen Erken Boşalmada olduğu gibi Psikolojik veya Bedensel nedenlere bağlı olarak gelişmektir. Geç Boşalma sorunu genellikle aşağıdaki durumlar sonunda ortaya çıkmaktadır.

Mastürbasyon alışkanlığının penis üzerinde bulunan sinirleri daha az duyarlı hale getirmesinden,

* Fazla mastürbasyon neticesinde vücudun artık meni üretiminde sıkıntı yaşamasından,
* Performans Anksiyetesi adı verilen duruma bağlı olarak,
* Cinsel Partnere duyulan kızgınlık ya da tek taraflı doğum kontrol kararı gibi bazı sinirsel durumlara bağlı olabilir.

Geç boşalma süresi bazen bireyin kendisini ve cinsellik yaşadığı bayanı cinsellikten soğutma noktasında gelebilir. Çok fazla süren cinsel ilişkiler neticesinde hem kendi penisinde hem de kadının vajinasında tahriş meydana gelecektir.

Geç boşalma sorunu tedavisinde genellikle Psikolojik tedavi uygulanır. Sorunun şiddetine göre 3 hafta ile 3 ay gibi bir süre boyunca tedavi devam edebilir.

Geç boşalma sorununun tedavisinde Tek eşlilik ve Düzenli Cinsel Hayat önerilmekte ve kesinlikle Mastürbasyon yasaklanmaktadır.

Kişide Geç Boşalma olmuyor ve birey uzun süren ilişkilerde bile boşalamıyorsa bir doktor kontrolünde Psikolojik Tedaviden Bedensel Tedaviye geçmesi gerekecektir.

Geç boşalma sorunu yaşayan bireylerde Cinsel Organ ya da Bedensel Gelişme sorunu yoktur. Bu genelde Psikolojik bir oluşumdur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler