Erkekliğiyle alay edince öldürdü!

Erkekliğiyle alay edince öldürdü!

Öldürülen kadının sırtındaki dövme cinayet zanlısını böyle yakalattı.

Pendik'te geçen yıl ağustos ayında cesedi bulunan Gürcistan uyruklu Nekana Yusubova'nın (27) katil zanlısını yakalamak için iz süren İstanbul Jandarma ekipleri, kadının sırtındaki dövme ve tırnak aralarından alınan doku örneklerinden yola çıkarak cinayeti çözdü. Uzun süren çalışmalar sonucu önce kadının kimliği tespit edildi. Daha sonra dövmenin nerede yapıldığı bulundu. Boğuşma sırasında kadının tırnaklarında kalan doku örnekleri, parmak izlerinden, genç kadının en son kimlerle görüştüğü belirlendi. Ardından, Gürcü kadınla en son birlikte olan Hüseyin Çiğdem'e ulaşıldı. Aralarında cinayet ve yaralama da dahil çok sayıda suça karıştığı anlaşılan Çiğdem, Düzce'de kaldığı evde yakalandı. Üzerinden sahte kimlik çıkan zanlı, cinayet suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zanlının erkekliğiyle alay ettiği için Nekana'yı öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

İstanbul Pendik Kurtköy'deki boş bir arazide 19 Ağustos ayında genç bir kadının cesedi bulundu. İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, genç kadının yüz ve vücudunun bazı yerlerinin köpekler tarafından parçalandığını tespit etti. Ekipler, kadının vücudundaki dövmelerden ve parmak izlerinden yola çıkarak kimlik tespiti yapmaya çalıştı. Otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan kadının tırnakları arasından deri ve yağ dokusu örnekleri alındı. Jandarma ise cesedin bel ve kollarındaki dövmelerin fotoğrafını çekip bir yandan eğlence merkezlerini dolaşıp dövmeli kadını tanıyan birilerinin olup olmadığını araştırırken, diğer yandan parmak izi taraması yaptı.

Bu araştırmlalar işe yaradı ve fotoğraftaki kadının Gürcistan uyruklu Nekana Yusubova adlı kadın olduğu, hem dövmesinden tanıyan bir kişinin verdiği bilgiden, hem de Türkiye'ye giriş yaparken alınan parmak izinden tespit edildi. Jandarma, Nekana Yusubova'nın İstanbul'dan aldığı telefon numarasına da ulaştı ve genç kadının en son Hüseyin Çiğdem adlı kişi ile görüştüğünü, telefonun ise cinayettn 4 gün sonra Pendik'te bir telefoncuya satıldığını tespit etti. Adam öldürme, kasten yaralama, görevli memura mukavamet ve kalpazanlık suçlarından sabıkası bulunan Hüseyin Çiğdem, mahkeme kararı ile teknik ve fiziki takibe alındı. Adım adım izlenen zanlı, Düzce'de saklandığı evde sahte kimlikle gözaltına alındı.

"ERKEKLİĞİMLE ALAY ETTİ"
Gözaltına alınan zanlı, suçunu itiraf ederek, Nekana Yusubova ile transeksüel bir arkadaşı aracılığı ile tanıştığını, zaman zaman genç kadınla ilişkiye girdiklerini, olay günü kendisine erkekliği ile alay ettiği için öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Cesedin tırnak aralarından alınan yağ ve deri örneklerinin de zanlıya ait olduğu belirtildi. Zanlı, tutuklanaark cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler