Ernamaş'ta iş kazası! 3 günlük işçi ölümden döndü

Ernamaş'ta iş kazası! 3 günlük işçi ölümden döndü

Çankırı'nın Şabanözü ilçesinde faaliyette olan Ernamaş Makina Ticaret ve Sanayi A.Ş tesislerinde 3 gün önce işbaşı yapan çalışan, geri dönüşüm kazanında ölümle burun buruna geldi. Çalışanın durumu ağır...

ÇANKIRI'nın Şabanözü Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Ernamaş Makina Ticaret ve Sanayi A.Ş'de geride bıraktığımız Çarşamba (17.06.2023) günü yaşanan iş kazasında 3 gün önce fabrikada işe başlayan Ramazan Kalenderoğlu ölümden döndü.

Edinilen bilgilere göre fabrikada kendisine atık kağıtları hamur yapan 'geri dönüşüm' kazanının içini temizleme görevi verilen Ramazan Kalenderoğlu, kazan içerisindeyken dışarıdan gerçekleşen bir 'müdahale' sonucu kazanın çalışmasıyla birlikte ağır şekilde yaralandı. Durdurulan kazan içerisinden çıkartılarak önce Şabanözü Devlet Hastanesi'ne ardından da Çankırı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kalenderoğlu'nun durumunun ağır olduğu, yaşanan kaza sonrasında beyninde ciddi hasar oluştuğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülürken, iş kazası sonrası ağır yaralanan Kalenderoğlu'nun Gümerdiğin nüfusuna kayıtlı olduğu ve 4 ay önce askerden geldiği de edinilen bilgiler arasında.

ramazan-kalenderoglu-sabanozu-gumerdigin-resim-05.jpg
Ernamaş'ta 3 günlük çalışan iken talihsiz bir kaza yaşayan ve halen Çankırı Devlet Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi altında bulunan Ramazan Kalenderoğlu...

ihbar-hatti-sozcu-18-resim-01.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler