Erzurum'da korkunç kaza! 2'si çocuk 5 kişi öldü

Erzurum'da korkunç kaza! 2'si çocuk 5 kişi öldü

Erzurum'da, sürücüsünün kontrolünden çıkan hafif ticari araç, 5 metre yüksekliğindeki menfez duvarına çarptı. Kazada, 2'si çocuk 5 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, saat 06.00 sıralarında, Erzurum- Tortum Karayolu’nun Karagöbek Mahallesi Mevkii’nde meydana geldi. Erzurum’dan Tortum’a giden Umut Yasak’ın kullandığı 08 YD 488 plakalı hafif ticari araç, bir anda kontrolden çıkarak, 5 metre yüksekliğindeki menfez duvarına çarptı. Kazada sürücü Umut Yasak, annesi Birgül Yasak ile beraberlerinde bulunan Nurgül Öztürk ve çocukları Salih Öztürk ve Elif Öztürk  yaşamını yitirdi.

Savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından 5 kişinin cansız bedenleri, Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

YENİ NİŞANLANMIŞ
Erzurum’da, kontrolden çıkıp, 5 metre yükseklikteki menfez duvarına çarpan otomobilin yaşamını yitiren sürücüsü Umut Yasak’ın (23), hafta sonu Gaziantep’te kız arkadaşıyla nişanlandığı öğrenildi. Umut Yasak’ın, annesi Birgül, teyzesi Nurgül, kuzenleri Salih ve Elif Öztürk ile birlikte Gaziantep’teki nişandan sonra memleketleri Artvin’e gitmek üzere yola çıktığı öğrenildi.

Öte yandan kaza sonrası Erzurum Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan cenazeler, otopsi işlemlerinin ardından toprağa verilmek üzere Artvin’e gönderilecek.

erzurum-kaza-elif-salih-nurgul-ozturk-resim-09.jpg
Elim kazada hayatlarını kaybeden Elif ve Salih anneleri Nurgül Öztürk ile birlikte...

birgul-yasak-erzurum-kaza-resim-09.jpg
Elim kazada can veren Umut Yasak ve annesi Birgül Yasak (sağ başta) ile birlikte çekilmiş son fotoğrafları...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler