Esen: İlim yolunda ilerleyen çocuklarımızın arkasında durmalıyız

Esen: İlim yolunda ilerleyen çocuklarımızın arkasında durmalıyız

Çankırı Belediye Başkanı ve İmaret Vakfı Başkanı İsmail Hakkı Esen, 'tanıtım toplantısı'nda yaptığı konuşmada; Bazı tıkanıklıklarda vakıf ve dernek olarak halka yardım elinin uzatılmasının daha hızlı olabileceğini belirtti.

ÇANKIRI’da kurularak faaliyetlerine başlayan İmaret Eğitim, Kültür, Tanıtım, Yardımlaşma, Dayanışma ve Kalkınma Vakfı, tanıtım toplantısı düzenledi. Belediye Sosyal Tesislerde gerçekleştirilen programa Vali Mustafa Fırat Taşolar, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, kurum müdürleri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile davetliler katıldı.

Vakıf Başkanı İsmail Hakkı Esen, halka hizmet etme noktasında Çankırı’daki tüm derneklere teşekkür etti. Yerel yönetim olarak halka hizmette ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyleyen Esen, bazı tıkanıklıklarda vakıf ve dernek olarak halka yardım elinin uzatılmasının daha hızlı olabileceğini belirtti. Esen, "Evlatlarımızdan bir tanesi bu ülkenin can damarı olabilirse, ülkesi ve şehri için güzel hizmet verebilirse, vatanına milletine hizmet etme fırsatı bulabilirse bizim için en büyük sevinç bu. Dar gelirli ailelerimizin, mevcut ekonomik şartlarda eğitime ayırabilecekleri imkânlar kısıtlı, bunu göz ardı edemezdik. Bu desteği üç yıldır yapıyorduk, ama bunu bir resmiyete koymamız lazımdı. Belki meşakkatli işti, fakat boynumuzun da borcuydu. Başarılı, ilim yolunda ilerleyen çocuklarımızın arkasında durmamız gerekir diye düşündük. Şu anda yönetimdeki arkadaşlarımızla bu işe öncülük etmiş abilerimiz, ablalarımız, kardeşlerimiz var. Çankırı’nın evlatlarına bir nefes olabiliyorsak ne mutlu bize. İnşallah ilerleyen süreçte bu destekleri daha da büyüterek bir arada oluruz. Ortak akıl ile gerçekleştirmeye devam ederiz." dedi.

Esen, konuşmasının ardından Vali Taşolar’a desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

imaret-vakfi-baskan-vali-cankiri-resim-03.jpg

Program, Vakıf Yöneticisi Abdullah Aslan’ın vakıf hakkında yaptığı sunum ile devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler