Esenler Otogarı cinayetinin zanlıları yakalandı

Esenler Otogarı cinayetinin zanlıları yakalandı

İstanbul Esenler Otogarı’nda gerçekleştirilen saldırının failleri müthiş bir takip sonucu yakalandılar.

Mardin’den 6 gün önce geldikleri İstanbul Esenler Otogarı’nda uğradıkları bıçaklı saldırıda Hamdullah Ayaydın’ı öldüren ve yasak aşk yaşadığı baldızı Ceylan İnal’ı da yaralayan zanlılar müthiş bir takip sonucu yakalandılar.

KAMERA KAYITLARI İNCELENDİ
Polis, olaydan sonra kamera görüntülerinden altı kişi oldukları tespit edilen zanlıların izini sürerken saldırıda yaralanan genç kız ifade verdi.

OLAY ANINI ANLATTI
İfadesinde babasını da suçladığını belirten Ceylan İnal, “Otobüs otogara yanaştığında inmek için hazırlanırken, amcaoğullarımdan bir tanesi yanımıza geldi. Amcaoğullarım bıçaklarla Hamdullah’a saldırdı. Kardeşlerim Y.İ. ve S.İ.’de ‘sen ne yaptın’ diyerek sırtımdan ve göğsümden beni bıçakladı.” dedi.

otogarcinayeti-mardin-esenler-yakalandi-resim-02-001.jpg

6 ŞÜPHELİ
Genç kızın bu ifade doğrultusunda baba Sabri İnal Mardin’de gözaltına alındı. Adliyeye çıkarılan baba Sabri İnal serbest kaldı. Cinayet ekipleri 6 şüphelinin peşine düştü.

Olayla ilgili sürdürülen soruşturmada zanlıların İstanbul’daki inşaat işlerinde çalışan akrabalarının evleri arandı. Aramalarda zanlıların kanlı elbiseleri bulunurken zanlıların İzmir’e kaçtıkları tespit edildi. İstanbul polisi, İzmir polisini uyarırken, bir ekip de İstanbul’a gitti. Altı kişi gözaltına alınırken aralarında İnal’ın kardeşleri Y.İ. ve S.İ.’nin bulunduğu sanıkların İstanbul’a getirileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler