Eşi benzeri görülmemiş teklif!

Eşi benzeri görülmemiş teklif!

Kendisini vurana 20 bin lira verecek...

İzmir'de evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu bacağından yaralanan 30 yıllık kuaför ve ses sanatçısı Cumhur Kaplan, saldırıyı yapan şahsa eşi benzeri görülmemiş teklifte bulunarak "Saldırıyı yapan kişi 'ben seni şu nedenden dolayı vurdum' der ise kendisine 20 bin lira vereceğim" dedi.

"SAĞ BACAĞIMA BİR EL ATEŞ ETTİ!"
Gündüzleri bayan kuaförlüğü akşamları da İzmir'in çeşitli eğlence merkezlerinde sahne alan İzmirli sanatçı Cumhur Kaplan, evinin önünde kendisine silahlı saldırıyı yapan şahısa 20 bin lira vereceğini söyledi. Gece evinden çıkarak sahne alacağı mekana doğru yol alacağı sırada arabasının yanına geldiğini ve arka kapıyı açtığı sırada ensesinde güneş gözlüklü, şapkalı birisinin olduğunu fark ettiğini anlatan Kaplan, "Tam o sırada benim sağ bacağıma tek el ateş etti. O kalabalıkta kaçtı.

"BENİ VURDUĞU ANDA BİR HATA YAPTI!"
Benim vurulduğumu gören çevredeki esnaf ambulans çağırdı. Beni Karşıyaka Devlet Hastanesine kaldırdılar. Buna da şükür çok iyiyim. Kurşun bacağıma girip çıkmış" dedi.
30 yıllık kuaför olduğunu ve 2 yıldır da geceleri İzmir'de sahne aldığını dile getiren Kaplan, "Hiçbir düşmanım yok. Bu ilk olacak. Olay anında şahsı çok iyi gördüm. O anda bir hata yaptı. Arkasını döndü ve göz göze geldik.

"KENDİSİNE 20 BİN LİRA VERECEĞİM!"
Eğer benim karşıma çıkar da 'Ben seni şu nedenden dolayı vurdum derse kendisine 20 bin lira vereceğim. Ancak tek şartım var. O gece giydiği tişörtü, kot pantolonu, gözlüğünü ve aynı ayakkabılarını giyerse ben parayı vereceğim" dedi. Kaplan, tekerlekli sandalye ve koltuk değnekleri aldığını ve sahnelere gerekirse tekerli sandalyeyle çıkacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler