Eşini 10 kurşunla öldürüp intihara kalkışan polis de öldü

Eşini 10 kurşunla öldürüp intihara kalkışan polis de öldü

Kırşehir'de, meslektaşı olan boşanma aşamasındaki eşi Aslı Yılmaz'ı (33) tabancayla 10 el ateş ederek öldürdükten sonra kendisini de vuran özel harekat polisi Hüseyin Emre Yılmaz (33), tedavi gördüğü hastanede 3 gün sonra hayatını kaybetti.

OLAY, 22 Ocak günü saat 12.00 sıralarında, Ahievran Mahallesi 726’ncı Sokak’ta meydana geldi. Antalya’da görevli özel harekat polisi Hüseyin Emre Yılmaz, Kırşehir Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan, boşanma aşamasındaki eşi Aslı Yılmaz’ın yanına geldi.

Oğulları A.Y’yi otomobilde bırakan çiftin, çocuklarının velayeti nedeniyle sokaktaki tartışması, kavgaya dönüştü. Hüseyin Emre Yılmaz, belinden çıkardığı tabancayla Aslı Yılmaz'a 10 el ateş edip, öldürdü ardından aynı silahla kendisini de başından vurdu.

Ağır yaralanan Hüseyin Emre Yılmaz, ambulansla Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Aslı Yılmaz’ın cenazesi ise 2 gün önce Malatya’da toprağa verildi.

Hastanede tedaviye alınan Hüseyin Emre Yılmaz doktorların tüm müdahalesine rağmen 3 gün sonra hayatını kaybetti. Yılmaz’ın cenazesi, yarın memleketi Elazığ’da toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler