Eski patronunun karısını öldürdü

Eski patronunun karısını öldürdü

Katil zanlısının 1 çocuk annesi 21 yaşındaki Ayla Yıldırım'ı intikam için öldürdüğü iddia edildi.

Kayseri’nin Kocasinan İlçesinde, 28 yaşındaki Yaşar Gedik, daha önce yanında çalıştığı perdeci 29 yaşındaki Alper Yıldırım’ın eşi 1 çocuk annesi 21 yaşındaki Ayla Yıldırım’ı, eski patronu evden ayrıldıktan sonra gittiği evinde vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca bıçaklayarak öldürdü.

Gözaltına alınan Gedik’in kendisini işten çıkardığı için eski patronu Alper Yıldırım’a kin beslediği ve intikam için eşini öldürdüğü iddia edildi.

Olay bugün sabah saatlerinde Erkilet Mahallesi Oğuz Gül Sitesi 9’uncu kattaki dairede meydana geldi. Perdecilik yapan Alper Yıldırım, eşi Ayla Yıldırım’la birlikte kahvaltı yaptıktan sonra evden ayrıldı. Dışarıda eski patronunun evden çıkmasını bekleyen Yaşar Gedik ise apartmana girdi. Asansörle 9’uncu kata çıkıp Yıldırım çiftinin dairesinin kapısını çalan Yaşar Gedik, kapı açılır açılmaz içeri girip, belinden çıkardığı ekmek bıçağını Ayla Yıldırım’ın boğazına ve vücudunun çeşitli yerlerine defalarca sapladı. Gedik, ardından koşarak kaçarken, ağır yaralanan Ayla Yıldırım, eşini cep telefonundan güçlükle arayarak yardım istedi. Koşarak eve giden Alper Yıldırım, eşini kanlar içinde görüp şoke oldu. Alper Yıldırım, 112 Acil Servis’i arayıp, "Karımı bıçaklamışlar. Durumu ağır. Bir ambulans gönderin" dedi.

Gelen ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Ayla Yıldırım, yoğun bakımda yapılan tüm müdahaleye karşın kurtarılamadı. Alper Yıldırım ile o sırada yanında bulunan kardeşi Oktay Yıldırım, polis tarafından şüpheli olarak önce gözaltına alındı. Olayı soruşturan polis, daha sonra cinayeti, perdeci Alper Yıldırım’ın daha önce yanında çalışan Yaşar Gedik’in işlediğini belirledi. Yaşar Gedik polis tarafından kısa sürede yakalanıp gözaltına alındı. Sorgusunda suçunu itiraf eden Gedik’in, eski patronu Alper Yıldırım’a kendisini işten çıkarması nedeniyle husumet beslediği, intikam için de eşini öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Şüphelinin suçunu itiraf etmesinin ardından polis Alper Yıldırım ve kardeşi Oktay Yıldırım’ı serbest bıraktı.

Kaynak: milliyet.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler