Eski ve yeni eşin kavgasında korkunç son!

Eski ve yeni eşin kavgasında korkunç son!

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde Edanur Şahin'in (26) eşi Hüseyin Şahin ile eski eşi Fırat Gültekin arasında bıçaklı kavga çıktı. Eski eşini ve yeni eşini ayırmaya çalışan Edanur Şahin, vücuduna isabet eden bıçak darbeleriyle hayatını kaybetti.

Olay dün akşam saatlerinde Elbistan ilçesi Güneşli Mahallesi'nde meydana geldi. 6 yıl önce Fırat Gültekin ile evlenen Edanur Şahin'in 2 çocuğu oldu. Ancak Edanur, 2 yıl önce Gültekin'i terk ederek soyal medyada tanıştığı Hüseyin Şahin'e kaçtı. Gültekin'den boşanan ve Şahin ile evlenen Edanur'un bu evliliğinden de 1 çocuğu oldu. Bir süre önce Gültekin'in 'Çocukların hasta' mesajı atması üzerine Edanur Şahin eski kocasının yanına döndü. Eşini almak için eve gelen Hüseyin Şahin ile eski eş Fırat Gültekin arasında dün akşam bıçaklı kavga çıktı. Kavgayı ayırmak için araya giren Edanur Şahin kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybetti. 

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri Edanur Şahin'in öldüğünü belirlerken, yaralanan eşi Hüseyin Şahin ile eski eşi Fırat Gültekin ambulanslarla Elbistan Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan Fırat Gültekin Afşin Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken, durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Edanur Şahin'in cenazesi de Elbistan Devlet Hastanesi Morgu'na götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler