Eskişehirspor yeni kaynak arayışında

Eskişehirspor yeni kaynak arayışında

Mali açıdan zor günler geçiren Anadolu'nun köklü kulüplerinden Eskişehirspor'un içinde bulunduğu ekonomik darboğazı bir ölçüde de olsa aşabileceği yeni bir projenin startını vermek üzere.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Yönetim Kurulu üyeleri, Kurucu Başkanlardan Aydın Begiter ile Divan Kurulu üyeleri, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, şehrin önde gelen iş adamlarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Eskişehirspor’un devamlılığını sağlamak amacıyla bazı tanınmış isimlerden Yüksek Divan Kurulu oluşturuldu.

Oluşturulan Yüksek Divan Kurulu; Kurucu Başkanlardan Aydın Begiter Başkanlığında, Ali Eldem, Özcan Özgür, Nejat Banaz ve Hüdai Doğu’dan oluştu.

Toplantıda konuşan Kulüp Başkanı Halil Ünal, “Bugün burada Eskişehirspor'umuzun devamlılığını sağlamak amacıyla Yüksek Divan Kurulu oluşturuyoruz. 1965 yılından geldiğimiz bugüne kadar emeğini, kahrını çeken, emeği geçen herkese teşekkür ederim. Efsane taraftarıyla, Bando ESES’iyle Anadolu’ya örnek olmuş bir camiayız. Her başarının temelinde birlik beraberlik yatıyor. Onurlu, gururlu mücadele ile tüm şehir, güç birlikteliği ile Eskişehirspor'umuzu layık olduğu Süper Lig’e çıkaralım” dedi.

Öte yandan Yüksek Divan Kurulu’na sunulan proje ile Kulüp Başkanı Halil Ünal ve Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali’nin 2 aydır üzerinde çalıştıkları “Eskişehir’in Mali Kurluluş Savaşı” içeriğini kapsayan; Çankırı’da uygulayıp başarıya ulaşan ve bu başarı neticesinde elde edilen gelirle Çankırıspor’a kuruluşundan bu yana ilk kez bir tesis kazandıran projenin Eskişehirspor’a uyarlanmış halini Divan Kurulu toplantısına katılan üyeler ile paylaştılar. Proje ile ilgili Yüksek Divan Kurulu ve üyelerininin bilgilendirilmesi akabinde projeye olumlu ve destek verici birçok olumlu yaklaşım neticesinde, önümüzdeki günlerde projenin hayata geçmesi konusunda "destek ve de tam destek" vereceklerini ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler