Eşkıya, Çankırı Belediye Başkanı Esen'in makam aracının önü kesildi

Eşkıya, Çankırı Belediye Başkanı Esen'in makam aracının önü kesildi

Son dakika bilgisine göre, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'in makam aracı, belediyede yerleşmiş rantiyeci takımın öne çıkan isimlerinden Yücel A. tarafından kesildi...

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre, Çankırı Belediyesi'nde İrfan Dinç döneminde belediye içerisine yerleştirilen it ve çakal (!) grubunun öncülüğünü yapan isimler dün olduğu gibi bugün de Çankırı'da sorun olmaya devam ediyor!

Önceki gün yaşanan son olayda Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'in göreve geldikten sonra belediyedeki 'ayak takımı' (!) tabir edilen bu kişilerle ilgili yaptığı yeni görevlendirmeden memnun olmayan Yücel A. kendisine ait özel aracını Migros'un önünde, Başkan Esen'in makam aracının önüne kırıyor! Makam aracı şoförüne 'Başkan insin' (!) şeklinde tehditkâr söylemlerde bulunan Yücel K'ya "Araçta Başkan yok! Ailesi araçta" denilince Yücel K. yine tehditkâr söylemlerine belediye başkanlığı binası önünde devam ediyor.

OLAYIN ARKA PLANINDA NE OLABİLİR?
Yaşanan olayla ilgili Sözcü18 Haber Merkezi'nin yaptığı araştırmaya göre, Başkan Esen'in makam aracının önünü kesebilecek kadar cesaret sahibi olan belediye personeli Yücel K.'nın yeni dönemde görev yerinin İtfaiye inşaatında 'bekçi' olarak değiştirildiğini öğrendik.

yucel-nobet-cankiri-belediyesi-resim-053.jpg
Sosyal medya hesabında 5 Mayıs tarihli "Ramazan'a nöbette girmek varmış ya Nasip" diyen Yücel K.

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'in makam aracının önünü kesebilecek boyuta taşınan bu tepkinin arka planında "Yıllardır belediye içerisinde çöreklenen kirli bir yapının, bugün 'olması gereken' bir yapıya dönüştürülme gayretlerinin yoğunlaştığı bir süreçte böylesi bir eyleme girişecek kadar cesareti kendilerinde görmeleri" şehir merkezinde sürdürdükleri 'kolaycı' hayatın tükendiğinin farkına varmalarıyla doğru orantılı olsa gerek!

'SÖZDE' ŞEHİR EŞKIYALARININ ÇANKIRI BELEDİYESİ İLE
GÖBEK BAĞLARI KESİLMELİ! HEM DE ACİLEN!

Çankırı Belediye Başkanlığı koltuğunda yaklaşık 14 yıl oturan İrfan Dinç, şehir merkezinde ne kadar 'ayak takımı' var ise Belediye'de kendilerine imkan sağladı! Bunun gerekçesi ise kendisine muhalif olan ya da olacak olanlara karşı bir 'ekip' oluşturmaktı! Tıpkı Ankara/Keçiören'de Turgut Altınok'un ilk belediyecilik döneminde oluşturup piyasaya saldığı 'A Takımı' gibi!

Hatta hatta daha da gerilere gidersek İrfan Dinç'i 'prens' (!) olarak Çankırı'ya sunan İ. Melih Gökçek'in yine Keçiören'de 'Kapıcı Burhan'la gerçekleştirdiği 'yıkım ekibi' türünden...

İrfan Dinç, Çankırı'da hangi köşede 'keş', hangi köşede 'sarhoş', hangi köşede 'uyuşturucu bağımlısı' var, o isimleri teker teker topladı ve Çankırı Belediyesi'nde 'mesaiye gelmeden' para alan personele dönüştürdü! Ve bu isimleri de yeri geldiğinde muhaliflerine karşı 'yıkım ekibi' olarak kullandı!

Örnek mi?

Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki'ye Çankırı'da Valilik binasına 100 metre mesafede yapılan o çirkin saldırı!

Çankırı'da sokaktaki çocuğun dahi "Eroinci İsmail" (!) lakabıyla tanıdığı 'besleme' Vedat Beki'ye 'muşta' (!) ile saldırmış ve yüzünde büyük hasarlar meydana gelmişti! Saldırgan ilk ifadesinde "... Yere tükürdü! Ben de ikaz ettim! Küfür etti! Ben de vurdum" (!) deme cesaretini ve de yüzsüzlüğünü gösterebilmişti! İşin akabinde "Eroinci İsmail" Çankırı Belediyesi personeli olarak karşımıza çıkmıştı ve bizler hiç mi hiç şaşırmamıştık!

İrfan Dinç'le birlikte başlayan bu çakma mafya (!) kılıklı çapulculardan Çankırı Belediyesi temizlenmeli! Hem de acilen... Bunun için de Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'e Çankırılı sahip çıkmalı.. Başkan Esen de bu temizliği Çankırılı'ya göstere göstere yapmalı... 

Şurası unutulmasın ki bugünkü Çankırı Belediyesi 15 yılın getirisi olarak tam anlamıyla bir 'bataklık' zemin üzerine oturuyor. Bu yapının tekrardan sağlıklı bir yapıya dönüştürülmesi yolunda bu ve benzer olaylar Çankırı'da yaşanacaktır! 

Önemli olan halen işinde/gücünde olan İrfan Dinç'in; Çankırı Belediyesi'nde gerçekleştirdiği kanunsuz işlerin ortaya dökülüp yasal çerçevede hesabının Türk Adaleti tarafından sorulmasıdır...

Öyle ümit ediyoruz ki çok sayıda Çankırılı da o 'hesap günü'nün gelmesini en az bizim kadar bekliyor...

BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL HAKKI ESEN'DEN KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA - TIKLA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
57 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler