Ezgi Mola'nın çağrısına Akşener'den yanıt geldi: Az kaldı

Ezgi Mola'nın çağrısına Akşener'den yanıt geldi: Az kaldı

Katıldığı bir törende milletvekillerine çağrıda bulunan oyuncu Ezgi Mola'nın çağrısına İYİ Parti lideri Meral Akşener, duyarsız kalmadı.

OYUNCU Ezgi Mola, Altın Kelebek Ödül Töreni'nde yaptığı konuşmada, Mahsa Amini protestolarının ardından İran'da 'Ahlak Polisi'nin kaldırılmasını hatırlatarak, TBMM'deki tüm partilere seslendi. Mola, "Bu güzel haberlerin bizim ülkemizde de yaşanmasını istiyorum. TBMM’de, kimsenin görüşüyle ilgilenmiyorum; kadınlar için tüm canlılar için eşit yaşam hakkının olduğu bir yasa çıkarılmasını diliyorum" dedi.

Cem Yılmaz’ın yönettiği dijital platform dizisi Erşan Kuneri’de ‘Alev’ karakterini canlandıran Ezgi Mola, Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde, ‘En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncu’ ödülünü aldı.

Sahneye ödülünü almaya gelen Ezgi Mola, İran’da Mahsa Amini’nin öldürülmesinin ardından kadınların başlattığı protestoların sonrasında, dün alınan kararla ahlâk polisinin kaldırıldığını öğrenmekten tüm kadınlar adına mutlu olduğunu dile getirdi. Kadın haklarıyla ilgili görüşlerini her fırsatta dile getiren Mola, Türkiye’de de kadın cinayetleri konusunda, bu tür güzel gelişmeler beklediklerini söyledi.

Ezgi Mola, "Bu güzel haberlerin bizim ülkemizde de yaşanmasını istiyorum. TBMM’de, kimsenin görüşüyle ilgilenmiyorum; kadınlar için tüm canlılar için eşit yaşam hakkının olduğu bir yasa çıkarılmasını diliyorum" dedi.

"AZ KALDI"

Mola’nın bu çağrısına İYİ Parti lideri Meral Akşener’den yanıt geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Akşener, şu ifadeleri kullandı;

"Değerli Ezgi Mola’nın, içten ve haklı talebine asla duyarsız kalmayacağız.

Eşit ve onurlu bir yaşamı tüm insanlarımız, tüm canlılarımız için mümkün kılacağız.

Bugün muhalefet olarak verdiğimiz mücadelemizi, yarın da iktidar olarak kararlılıkla sürdüreceğiz. Az kaldı!"

İşte o paylaşım:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler