Fatih Karagümrük: 1 - Fenerbahçe: 1

Fatih Karagümrük: 1 - Fenerbahçe: 1

Fenerbahçe maçı 9 kişi tamamlayan Fatih Karagümrük'ü mağlup etmeyi başaramadı. Geriye düşen ve penaltı golüyle beraberliği yakalayan sarı lacivertliler 45 dakika 9 kişi oynayan Karagümrük'e gol atamadı ve 1 puana razı oldu.

Süper Lig’in 18. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. İlk yarıda gördüğü 2 kırmızı kartla 9 kişi kalan ev sahibi Karagümrük’e karşı ikinci 45 dakikada gol atmayı başaramayan Fenerbahçe 1 puana razı oldu.

Teknik direktör Vitor Pereira ile yollarını ayırdıktan sonra yeni bir sayfa açmak isteyen sarı lacivertliler eski kaptanı ve efsane ismi Volkan Demirel’in başına geçtiği Karagümrük’e diş geçiremedi.

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan mücadelede ilk yarı 31.dakikada Aleksandar Pesiç ile 1-0 öne geçen Karagümrük 37’de penaltı ve kırmızı kart kararları ile sarsıldı. Topla elle oynayan Burak Bekaroğlu’nun kırmızı kartla atıldığı pozisyonda itirazlarını sürdüren Caner Erkin de atılınca Karagümrük 9 kişi kaldı.

Fenerbahçe Mesut Özil'le penaltıdan durumu 1-1 yaptı ancak ikinci yarı tek kale oynamasına rağmen aradığı golü bulamadı ve büyük bir hüsran yaşadı.

18 haftada 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Fenerbahçe 29 puan topladı ve lider Trabzonspor'un kazandığı hafta zirveye 16 puan uzak kaldı.

Volkan Demirel’i takımın başına getirdikten sonra ilk maçta Göztepe’yi 1-0 mağlup eden Karagümrük ise ikinci maçında da puan alarak 26 puana ulaştı.

İŞTE MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI VE GOLLERİ:

31. dakikada Fatih Karagümrük Aleksandar Pesic’in golü ile Fenerbahçe karşısında 1-0 öne geçti. Sağ kanattan topla ilerleyen Ahmed Musa savunmanın arkasına attığı ara pasında Aleksandar Pesic kaleci ile karşı karşıya kaldı ve Pesic ceza sahasına girer girmez yerden düzgün bir vuruş ile topu ağlara gönderdi.

37’de Fenerbahçe penaltı kazandı. Nazım Sangare’nin sağ kanattan ceza alanına gönderdiği yerde ortasında arak direkte Filip Novak’ın kafa vuruşunda son anda kaleci Emiliano Viviano çeldi. Dönen topta Dimitris Pelkas’ın altıpastan şutunda boş kaleye kaleye giden topu Burak Bekaroğlu el ile müdahale ederek kesince haken Erkan Özdamar beyaz noktayı gösterdi. Mutlak golü elle oynama ile kesen Burak Bekaroğlu kırmızı kart gördü.

Karagümrük’te Caner Erkin penaltı kararı sonrasında sert tepkileri nedeniyle hakem Erkan Özdamar tarafından kırmız kart ile cezalandırıldı ve VavaCars Fatih Karagümrük karşılaşmada 9 kişi kaldı.

40. dakikada Fenerbahçe Mesut Özil’in penaltıdan attığı golle VavaCars Fatih Karagümrük karşısında 1-1 lik beraberliği yakaladı. Penaltı vuruşunda Mesut Özil yerden sağ köşeye yaptığı yerden vuruşta topu ve kaleciyi ayrı köşelere yolladı.

Süper Lig'de günün sonuçları

DG Sivasspor: 1 - Çaykur Rizespor: 1
Atakaş Hatayspor: 1 - İH Konyaspor: 3
Gaziantep FK: 2 - Alanyaspor: 1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler