Fatih Karagümrük, Başakşehir’i 2 dakikada devirdi: 1-2

Fatih Karagümrük, Başakşehir’i 2 dakikada devirdi: 1-2

Süper Lig 27. haftasında Emre Belözoğlu yönetimindeki Medipol Başakşehir'e konuk olan Volkan Demirel'in Fatih Karagümrük'ü, geriye düştüğü maçta 90 saniyede öne geçmeyi bildi ve 2022'de deplasmanda ilk kez kazanarak rakibinin galibiyet serisine son verdi.

Süper Lig’de son 4 maçını kazanan Medipol Başakşehir, istikrarsız sonuçlar alan Fatih Karagümrük’ü ağırladı. Yeni transferleri Pizzi’nin asisti, Trezeguet’nin golüyle 25. dakikada öne geçen Başakşehir, 39’da Fabio Borini’nin ve 41’de Ahmed Musa’nın golleriyle soyunma odasına 2-1 geride girdi. Maçın ikinci yarısındaki baskısına rağmen aradığı golü bulamayan Başakşehir, mücadeleyi 2-1’lik skorla kaybetti.

Futbolculuk döneminden iki eski takım arkadaş olan Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel’in, teknik adam olarak ilk kez karşılaştığı maçı Volkan Demirel kazandı.

Bu sonuçla galibiyet serisini 5 maça çıkartamayan Emre Belözoğlu’nun öğrencileri 46 puanda kaldı ve lider Trabzonspor ile arasındaki fark 13’e yükseldi. Başakşehir’in ikinci Konyaspor ile arasındaki fark ise 6. Teknik Direktör Volkan Demirel yönetimindeki Fatih Karagümrük, Sivasspor galibiyetinden sonra Başakşehir’i de mağlup ederek 39 puana ulaştı.

Başakşehir, ligde bir sonraki maçında Beşiktaş’a konuk olacak. Fatih Karagümrük ise, Türkiye Kupası’nda Sivasspor ile oynadıktan sonra Altay’ı ağırlayacak.

Süper Lig'de günün diğer karşılaşması;
DG Sivasspor: 2 - Beşiktaş: 3

TFF 1. Lig'de günün sonuçları:
Keçiörengücü: 1 - Tuzlaspor: 0
Manisa FK: 2 - Eyüpspor: 1
Gençlerbirliği: 2 - Balıkesirspor: 0 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler