Fatih Terim Çankırı'ya geliyor

Fatih Terim Çankırı'ya geliyor

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, Haziran ayının ikinci haftasında Çankırı'da...

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, Çankırıspor'un yapımı tamamlanmak üzere olan antrenman sahasının açılışına katılmak üzere Çankırı'ya geliyor.

Haziran ayının ikinci haftasında hizmete girecek olan yeni antrenman sahası ile ilgili çalışmaların tamamlanmak üzere olduğu şu günlerde açılışla ilgili program da şekillenmeye başladı.

Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali konuyla ilgili olarak Sözcü18'e yaptığı açıklamada "Sayın valimiz Vahdettin Özcan beyin destekleriyle ortaya çıkan ve Çankırıspor'un geleceği için hayati önem taşıyan antrenman sahamız tamamlanmak üzere. Yaptığımız planlamaya göre Haziran ayının ilk haftasında çevre düzenlemesi de dahil olmak üzere sahanın hizmet verir hale gelmesi için bugünlerde yoğun gayret içerisindeyiz." dedi.

Başkan Karaali antrenman sahası ile ilgili olarak bir açılış programı yapılıp yapılmayacağı şeklindeki sorumuza da "Kamp tesislerimizin açılışını Fenerbahçe Kulübü Başkanı sayın Aziz Yıldırım'la beraber gerçekleştirmiştik. Antrenman sahamızın açılışına da A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü, Türkiye'mizin gururu sayın Fatih Terim hocamızı davet ettik. Kendileri de bu davetimizi kırmayarak Çankırı'ya gelebileceklerini belirttiler. Sayın Terim ile birlikte sahanın bugüne gelmesinde büyük emeği bulunan Valimiz Vahdettin Özcan ve diğer konuklarımızla Çankırı'ya yakışan bir açılış töreni gerçekleştirmeyi hedefliyoruz" dedi.

ÇİRKİN İDDİALARA YANIT

Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali, son günlerde özellikle Çankırı yerelinde "Alınan kulüp otobüsünün ruhsatı Başkan Karaali'nin üzerinde" şeklindeki yalan ve iftiraya dayalı iddiaları da yanıtladı. Başkan Karaali "Şahsımla ilgili böylesine mesnetsiz ve de çirkin iftira atanları kendileriyle başbaşa bırakıyorum. Çankırıspor Kulübü'nün otobüsünün ruhsatı ile ilgili bilgiye ulaşmak o kadar da zor değil! Ancak bundan imtina edenler çareyi iftira atmakta buluyorlar." dedi ve ruhsatı Twitter'daki hesabından takipçileriyle paylaştı.

000000000000000000000000000000000000000000-cankirisporaracruhsati-sozcu-resim-05.jpg

Öte yandan antrenman sahasının açılış töreninde, otobüsün alımı için 2 bin 700 TL bağışta bulunarak birer koltuk alan Çankırıspor sevdalılarına plaket verileceğini de belirten Başkan Karaali "Kulübümüze maddi manevi destek verenleri unutmamız mümkün değil. Bugüne kadar bağışçı sayımız 16 koltuk sahibine ulaştı. Her birinin isimleri bağış yaptıkları koltuklara yazılacak. Sayının açılış gününe kadar artacağını düşünüyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler