Fatih'te bir evde 2'si kadın 4 kardeşin cesedi bulundu!

Fatih'te bir evde 2'si kadın 4 kardeşin cesedi bulundu!

İstanbul Fatih’te ihbar üzerine bir eve giden polis ekipleri kapıda “Dikkat siyanür var. İçeri girmeyin. Polisi arayın” notuyla karşılaştı. Olay yerine çağrılan AFAD ekipleriyle girilen adreste ikisi kadın 4 kişinin cesedi ile karşılaşıldı.

Molla Gürani Mahallesi Oğuzhan Caddesi'nde bulunan bir evdeki tanıdıklarına ulaşamadığını belirten bir kişi Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ihbarda bulundu. İhbarı değerlendiren polis ekipleri, belirtilen adrese gitti.

POLİSLER “DİKKAT SİYANÜR VAR” NOTUYLA KARŞILAŞTI
Söz konusu evin kapısında “Dikkat siyanür var. İçeri girmeyin. Polisi arayın” notuyla karşılaşan polis, AFAD ekiplerine haber verdi. AFAD ekipleri ile birlikte girilen evde Cüneyt Yetişkin (48), Oya Yetişkin (54), Kamuran Yetişkin (60) ve Yaşar Yetişkin (56) isimli 4 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

EVDE YOĞUN KOKU TESPİT EDİLDİ
Olay Yeri İnceleme ve ekipleri yoğun kokunun bulunduğu evde inceleme başlattı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, 4 kişinin ölüm sebebi ise araştırılıyor.

FATİH KAYMAKAMLIĞI AÇIKLAMA YAPTI
Olayla ilgili Fatih Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada;

“İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce alınan bir ihbarda İlçemiz Molla Gürani Mahallesi Oğuzhan Caddesindeki bir meskenin sakinlerine ulaşılamadığı bildirilmiştir. Belirtilen adreste yapılan ilk incelemede; evde (C.Y), (Y.Y), (K.Y) ve (O.Y) adlı (2) erkek ve (2) kadına ait (4) ceset olduğu görülmüştür. Ev içerisindeki yoğun koku nedeniyle AFAD KBRN (Kimyasal Biyolojik Radyasyon ve Nükleer tehlikeli maddeler) ekipleri olay yerine sevk edilmiştir. Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır. Bilgilerinize saygıyla sunulur” ifadeleri yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler