Fatsa'da taş ocağında göçük: 1 işçi hayatını kaybetti

Fatsa'da taş ocağında göçük: 1 işçi hayatını kaybetti

Ordu’nun Fatsa ilçesinde faaliyet gösteren bir taş ocağında meydana gelen göçükte 2 kişinin enkaz altında kaldığı bildirildi. Ordu Valiliği, Fatsa'da taş ocağında meydana gelen göçükte, iş makinesi operatörünün hayatını kaybettiğini açıkladı.

ORDU'nun Fatsa ilçesinde bir taş ocağı şantiyesinde göçük meydana geldi. Yamaçtan kopan toprak yığını ve kaya parçaları nedeniyle enkaz altında kaldığı belirtilen 2 işçi için ekipler kurtarma çalışması başlattı.

Olay, 17:00 sıralarında Ordu-Çatalpınar yolu üzerinde bulunan bir taş ocağının şantiyesinde meydana geldi.

Ocakta çalışma sırasında yamaçtan kapan toprak yığınları ile kaya parçaları, iş makinesi ve kamyonun üzerine düştü. İlk belirlemelere göre iş makinesi operatörü ve kamyon sürücüsü göçük altında kaldı.

İhbar üzerine olay yerine AFAD, itfaiye, jandarma, sağlık ekipleri ve çevredeki iş makineleri sevk edildi.

ORDU VALİSİ EROL'DAN AÇIKLAMA

Ordu Valiliği, Fatsa'da taş ocağında meydana gelen göçükte, iş makinesi operatörünün hayatını kaybettiğini açıkladı.

Hayatını kaybeden iş makinesi operatörünün 3 ay önce evlenen 25 yaşındaki Burak Kilci olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.