Fenerbahçe: 2 - Yeni Malatyaspor: 0

Fenerbahçe: 2 - Yeni Malatyaspor: 0

Fenerbahçe'nin 3 maçlık hasreti, lig sonuncusu Yeni Malatyaspor karşısında bitti! Sarı-lacivertliler kazandığı 3 puana rağmen tribünlerde protesto vardı! 'Yönetim istifa' tezahüratlarının yanı sıra futbolculara tepki geldi!

Süper Lig’in 19. haftasında Fenerbahçe ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya geldi. Ülker Stadı’nda oynanan mücadeleyi sarı-lacivertli takım 2-0 kazanarak 3 maç aradan sonra galibiyetle tanıştı. Fenerbahçe’de Serdar Dursun topu iki kez filelerle buluşturdu ancak ofsayt nedeniyle gol sayılmadı.

Geçen hafta Karagümrük’e karşı 60 dakika 2 kişi fazla oynayan ancak galip gelemeyen Fenerbahçe, ligin son sırasındaki Yeni Malatyaspor maçına protestolar eşliğinde çıktı. Oyuncular ısınma sırasında ıslıklanırken, maç içerisinde de yönetime tepki tezahüratları yükseldi.

Ligin son sırasındaki Yeni Malatyaspor ise maç boyunca etkili olamadı. Korner kullanamayan konuk takım 90 dakikayı 1 isabetli şutla tamamladı ve oyuna hiç ortak olamadı.

NOVAK PERDEYİ AÇTI

10. dakikada Novak’ın golüyle 1-0 öne geçen Fenerbahçe’de bu gol taraftarların tepkisini dindirmedi. Sarı-lacivertli takım, Serdar, Mert Hakan ve İrfan Can ile kaleyi yoklasa da skoru değiştiremedi.

PELKAS’TAN SEZONUN İLK GOLÜ

Oyuna 58. dakikada İrfan Can’ın yerine giren Pelkas, Valencia’nın pasında sol kanatta topla buluşup ceza sahasına girdi ve sağ ayağıyla uzak köşeye gönderdiği şutunda skoru 2-0 yaptı. Yunan futbolcu sezon ligdeki ilk golün kaydetti.

MERT HAKAN’A TEPKİ

Maça ilk 11’de başlayan Mert Hakan Yandaş, 2. golden sonra taraftarların tepkisiyle karşılandı. İrfan Can’ı oyundan çıkarken ıslıklayan taraftarlar, 2-0’dan sonra Mert Hakan Yandaş’ı topla her buluşmasında ıslıkla protesto etti.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe 32 puanla 4. sıraya yükseldi. Yeni Malatyaspor ise 15 puanda kalarak son sıraya geriledi.

Ligin 20. haftasında Fenerbahçe, sahasında Adana Demirspor’u konuk edecek. Yeni Malatyaspor ise Trabzonspor deplasmanına çıkacak.

Süper Lig'de günün sonuçları
Çaykur Rizespor: 0 - Gaziantep FK: 1
Alanyaspor: 1 - Fatih Karagümrük: 1
Göztepe: 1 - Adana Demirspor: 1

TFF 1. Lig'de günün sonuçları
Ümraniyespor: 3 - Gençlerbirliği: 1
Samsunspor: 2 - Tuzlaspor: 2
Eyüpspor: 1 - Balıkesirspor: 1
MKE Ankaragücü: 2 - Keçiörengücü: 1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler