Fenerbahçe Beko Valencia Basket'i rekorla mağlup etti

Fenerbahçe Beko Valencia Basket'i rekorla mağlup etti

Fenerbahçe Beko THY Avrupa Ligi'nin 29. haftasında Valencia Basket'i sahasında 118-88 mağlup etti. Fenerbahçe Beko, attığı 24 üçlükle THY Avrupa Ligi tarihinde bir maçta en fazla üçlük atan takım oldu.

FENERBAHÇE Beko Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'nin 29. haftasında Valencia Basket'i sahasında 118-88 mağlup etti. Bu sonuçla sarı-lacivertli takım 18. galibiyetine imza atarken, Valencia Basket 16. mağlubiyetini yaşadı.

Fenerbahçe Beko, bir sonraki maçta 20 Mart Çarşamba günü bir başka İspanya temsilcisi Barcelona'yı konuk edecek. Tyler Dorsey'in dış atışlarıyla karşılaşmaya etkili başlayan Fenerbahçe Beko, maçın 15. dakikasında Nigel Hayes'in üç sayılık basketiyle 11-0'lık seri yakaladı: 14-5. Valencia Basket ise bu dakikadan sonra orta mesafeden bulduğu sayılarla aradaki farkı azaltmaya çalıştı ve 1. çeyrek Fenerbahçe'nin 22-19 üstünlüğüyle sona erdi.

DEVREYE 57-37 ÖNDE GİRDİ

İkinci çeyrekte savunma sertliği artıran Fenerbahçe Beko, Wilbekin'in dış atışlardaki isabetiyle hücumdaki etkili performansına devam etti. Rakibinin boş hücumlarını ve top kayıplarını iyi değerlendiren sarı-lacivertliler, Wilbekin'in son saniyede bulduğu üç sayılık basketle farkı 20'ye çıkardı ve soyunma odasına 57-37 önde gitti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler