Fenerbahçe seriyi 15 maça çıkardı! Spartak Trnava’yı da mağlup etti…

Fenerbahçe seriyi 15 maça çıkardı! Spartak Trnava’yı da mağlup etti…

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki ikinci maçında Spartak Trnava'yı deplasmanda 2-1 mağlup ederek galibiyet serisini 15 maça çıkardı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi’ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, Slovakya deplasmanında Spartak Trnava’yı 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu

Trendyol Süper Lig’de ve Avrupa’da oynadığı 7’şer maçı kazarak üst üste 14 resmi müsabakadan galibiyetle ayrılan sarı lacivertliler bu müthiş seriyi 15 maça çıkardı.

İkinci yarıda Joshua King’in dublesi ile Spartak Trnava’nın kilidini kıran Kanarya maçı almayı başardı.

Ligde ve Avrupa’da yoluna kayıpsız devam eden Fenerbahçe UEFA Avrupa Konferans Ligi’ndeki ikinci maçında Spartak Trnava’ya konuk oldu.

9 DEĞİŞİKLİKLE ÇIKTI

Slovakya deplasmanında rotasyonlu bir kadro tercih eden ve ilk 11’de tam 9 değişiklik yapan sarı lacivertliler istediği 3 puanı almayı başardı.

Spartak Trnava karşısına İsmail Kartal yönetiminde as kadrosundan yoksun çıkan Fenerbahçe ofansif ve akıcı futbolunu sürdürdü.

İlk yarıda bir çok fırsattan yararlanamayan sarı lacivertliler gol perdesini aralayamadı ve soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle girdi.

KING SAHNEYE ÇIKTI

70. dakikada kadar rakibinin kilidini açmaya çalışan Kanarya’da sahneye sezonun formda ismi Joshua King çıktı. Temsilcimiz Fenerbahçe, Joshua King’in golüyle öne geçti. Ryan Kent ile verkaça giren Joshua King, ceza yayı üzerinden sol ayağıyla etkili bir şut çıkardı ve topu kaleci Dominik Takac’ın solundan ağlarla buluşturdu.

81’de bir kez daha sahneye çıkan Joshua King farkı 2’ye çıkaran golü attı. Sol kanattan gelişen atakta Jayden Oosterwolde’nin pasıyla ceza alanı içinde topla buluşan Fred’ın altıpas içine çevirdiği topa Joshua King, tek dokunuşla topu filelerle buluşturdu.

88’de Spartak Trnava, Kelvin Ofori’nin golüyle farkı 1’e indirdi. Jayden Oosterwolde’ye yapılan baskı sonrasında top ceza alanı içinde Kelvin Ofori’ye geldi. Kelvin Ofori, uygun durumda yerden vuruşunu yaparak topu filelerle buluşturdu.

VAR GOLÜ İPTAL ETTİ

2 dakika sonra Sebastian Szymanski’nin golüyle skoru 3-1’e getirdik ancak yapılan VAR kontrolü sonrası pozisyonda ofsayt tespit edilerek gol geçersiz sayıldı.

Fenerbahçe bu sonuçla 6 puanla grup liderliğine oturdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler