Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus: Golümüz neden iptal edildi anlamadım

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus: Golümüz neden iptal edildi anlamadım

Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jorge Jesus, 2-1 kazandıkları Antalyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. Portekizli hoca, "3. golümüzün neden iptal edildiğini anlayamadım." dedi.

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Jorge Jesus, Antalyaspor maçı sonrası görüşlerini aktardı.

Saha zemininden dert yanan Portekizli hoca, hakemin iptal ettiği gol hakkında konuştu. Jesus'un açıklamaları şu şekilde:

"Zor bir maç olacaktı. Bunun 2 sebebi vardı. Birincisi rakibimiz çok iyi takım. İlk golü buldukları zaman bizim için işler zorlaştı."

"ZEMİN UTANÇ VERİCİ"

"İkincisi bu zemin. Bu zemin utanç vericiydi. İki takım adına çok kötüydü. Kimse böyle bir zeminde futbol oynayamaz. İkinci yarıda takımım saha koşularına adapte oldu ve maçı çevirdi. 3-1'i de yakaladık. "

"3. golümüzün neden iptal edildiğini anlayamadım. Batshuayi'nin faul yaptığı söylendi ama pozisyon temizdi. Rossi'nin golü iptal edildi. 3-1 olsaydı, o gol neden iptal edildi anlamadım, orada maç kopacaktı."

GALATASARAY AÇIKLAMASI

"Rakibin 90+8'de attığı golde VAR'ın kararı çok iyi. Çünkü, rakip forvet golden önce Bright'ı bloke ediyor. Bu karar doğru bir karar. VAR'ı tebrik ediyorum. Rossi'nin temiz golünü neden iptal ettiler? Anlamadım."

"Galatasaray maçı, bizim için diğer maçlarla aynı. Normal bir maç. 3 puan değerinde. Ne daha az, ne daha çok puan. Tüm rakiplere saygı duyuyorum. Galatasaray'a saygı duyuyorum. Oynadığımız her maç 3 puan değerinde. Bu maça da normal maç gözüyle bakarım. Barcelona, Real Madrid ile de oynasak aynı düşüncede olurum. Çünkü, her maç 3 puan."

"Valencia, Galatasaray maçında iyileşmiş olacak. Pedro'nun biraz daha zamana ihtiyacı var. Luan iyileşmeye yakın ama henüz hazır değil."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler