'Ferman çıkartıp, kalemimi kırmışlar'

'Ferman çıkartıp, kalemimi kırmışlar'

Cezası onanan Yıldırım, İstanbul'a gelir gelmez kısa ve sert bir açıklama yaptı.

3 Temmuz 2011'de başlayan sürecin devamında Yargıtay'ın hakkındaki kararını açıklayarak 6 yıl 3 aylık hapis cezasını onadığı F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım dün 21.17'de Türkiye'ye geldi. Tatil için gittiği Cannes’da Yargıtay'ın kararını öğrenen Yıldırım, hakkında ortaya atılan, "Hapis yatmamak için kaçacak, Türkiye'ye gelmeyecek" şeklindeki yorumların aksine tatilini yarıda keserek geri döndü.

Yaklaşık 30 ay daha cezaevinde yatacak olan sarı-lacivertlilerin başkanını, özel uçağının iniş yaptığı Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 10 bine yakın taraftar coşkuyla karşıladı. Kendisini Saracoğlu’ndaki kulüp binasına götürecek otobüste taraftarlarına seslenen Yıldırım şöyle konuştu:

'MAPUSTAN KORKMAM'
"Hepinizi çok seviyorum, hepiniz hoş geldiniz. Önümüzde daha bir kaç gün var. Daha birlikte olacağız, bol bol konuşacağız. Hakkımızda kalemi kırmışlar, ferman çıkarmışlar. Biz de fermana uyup geldik. Ancak F.Bahçe son kaledir, yıkılmaz.

Beşiktaşlı taraftarların da geldiğini görüyorum. Onlara da teşekkürler. Vicdanı olan herkese teşekkürler. Bu yollarda beraber yürüyeceğiz."

Aziz Yıldırım, Bağdat Caddesinde ise "Fenerbahçe'nin yıkılmaz taraftarı... Hakkımızda ferman buyrulmuş, kalem kırılmış. Biz inanmış insanlarız. Ne fermandan ne de mapustan korkarız. Birlik ve beraberliğinizi hiç bozmayın. Fenerbahçe hem kulüp hem de taraftarıyla birlikte bu ülkenin emniyetidir, son kalesidir. Hepinize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Ömrünü Fenerbahçe'ye adamış, bu kızgın ve sevdalı adama yaşattıklarınız için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler