Fethiye Saklıkent gezilecek yerler

Fethiye Saklıkent gezilecek yerler

Türkiye’nin en popüler tatil beldelerinden biri olarak bilinen Fethiye’de, doğanın saklı kalmış hazinelerinden biri olan Saklıkent’te muhteşem bir atmosfer misafirleri bekliyor.

Türkiye’nin en popüler tatil beldelerinden biri olarak bilinen Fethiye’de, doğanın saklı kalmış hazinelerinden biri olan Saklıkent’te muhteşem bir atmosfer misafirleri bekliyor. Yemyeşil ormanlardan serin sulara kadar her şeyi bulabileceğiniz bu milli parkta pek çok farklı aktivite imkanınız da var.

Fethiye kent merkezine yaklaşık olarak 45 dakikalık bir araç yolculuğu ile ulaşılabilen Fethiye – Saklıkent başlı başına görülmesi gereken bir yer. İçinde sakladığı doğa, el değmemiş hazineleri ve çeşitli spor olanakları ile ziyaretçilerine unutulmaz bir deneyim yaşatıyor.

Fethiye – Saklıkent’te doğa tüm güzelliklerini sunuyor

Deniz seviyesinden yaklaşık olarak 200 metre yükseklikte bulunan Saklıkent, keşfedilmeyi bekleyen 18 kilometrelik bir uzunluğa sahip. Yüksek kaya duvarları arasında kalan bu vadide yürüyüş yapmak, doğayı keşfetmek fazlasıyla keyifli.

Fethiye - Saklıkent'te tertemiz hava daha ilk dakikadan itibaren kendini hissettiriyor. Kuş sesleri ile kendinizi adeta farklı bir dünyada hissettiren bu doğa harikasında yürüyüş yapmak çok keyifli. Kanyon boyunca, kimi zaman serin suların içinden yürüyeceğiniz kimi zaman ağaçlar arasında dinlenebileceğiniz yürüyüş parkurları bulunuyor.

Saklıkent’te aynı zamanda iyi vakit geçirebileceğiniz çeşitli işletmeler de bulunuyor. Suyun sığ kısımlarının üstüne kurulan platformlarda oturabileceğiniz bu bölümde yemek yiyebilirsiniz.

Bölgede aynı zamanda kükürtlü suları ile bilinen bir kaplıca da mevcut. Cilde iyi geldiği düşünülen bu şifalı kaplıca havuzu, Saklıkent’te gezilecek yerlerin başında geliyor.

Saklıkent Aktivite Açısından Çok Zengin

Fethiye – Saklıkent sadece doğası ile değil aynı zamanda farklı aktivite imkanlarıyla da ziyaretçilerini memnun eden bir cazibe merkezi. Doğa yürüyüşleri, trekking gibi aktivitelere ek olarak, bölgede rafting yapabileceğiniz uzun bir parkur da bulunuyor. Başlangıç seviyesinden profesyonellere kadar herkes için uygun rafting parkurları bulunan Saklıkent, bu konuda dünyaca ünlü merkezlerden bir tanesi.

Fethiye’de görülmesi gereken pek çok doğa harikasından bir tanesi olan Saklıkent’in tadını çıkarmanın en güzel yolu kiralık villalardan geçiyor. Jakuziden ısıtmalı havuza kadar farklı olanaklara sahip, özel havuzlu kiralık villalar, Türkiye’nin en güzel tatil beldelerinde olduğu gibi Fethiye’de de Hellovillam güvencesiyle, ayrıcalıklı bir tatil için misafirlerle buluşturuluyor.

www.hellovillam.com/blog/fethiye-saklikent-gezilecek-yerler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler