Filenin Sultanları Çekya'yı 3-1'le geçerek çeyrek finallere kaldı

Filenin Sultanları Çekya'yı 3-1'le geçerek çeyrek finallere kaldı

Filenin Sultanları, 2021 Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda Çekya'yı 3-1 yenerek çeyrek finallere kaldı.

A Milli Kadın Voleybol takımı, Avrupa Şampiyonası'nda fırtına gibi esmeye devam ediyor. Millilerimiz, grup aşamasında sadece Romanya'ya set verdi. Ay-yıldızlılarımız, Romanya'yı 3-1, Ukrayna, İsveç, Finlandiya ve Hollada'yı ise 3-0 mağlup etti.  Milliler son 16 turunda Çekya'yı 3-1 yenerek çeyrek finale yükseldi

İLK SETTE TUĞBA YILDIZLAŞTI

İLK SETTE TUĞBA YILDIZLAŞTI 

Filenin Sultanları, Çekya karşısında ilk seti 25-13 kazandı. Tuğba Şenoğlu ilk sette 6 sayı kaydederek yıldızlaştı. Suştanlar 24 dakikada seti bitirdi.

İKİNCİ SETTE BASİT HATALAR

İKİNCİ SETTE BASİT HATALAR 

İkinci sete Sultanlar iyi başlayamadı. Basit hatalar sonrası Çekya öne geçti. Ebrar ve Cansu'nun bulduğu sayılarla farkı erittik. Fakat daha sonrasında Çekya üstünlüğü ele adı ve seti 25-22 kazandı

HANDEYİ DURDURAMADILAR

HANDE'Yİ DURDURAMADILAR 

3. sette Hande Baladın etkili bir oyun sergiledi. Tuba Şenoğlu'nun servisleriyle skoru 13-6 yaptık. Üstün oyununu sürdüren Türkiye seti 25-14 kazandı.

MAÇI GETİREN SET

MAÇI GETİREN SET 

4. sette hızını kesmeyen Türkiye çok iyi başladı. Üste üste bulduğu sayılarla Sultanlar farkı açtı. Türkiye seti 251-3 kazanarak durumu 3-1 yaptı ve çeyrek finale adını yazdırdı.

  •  
  •  
  •  
  •  

6EN SKORER HANDE

EN SKORER HANDE 

Hande Baladın 19 sayı, Tuğba Şenoğlu 16, Ebrar Karakurt 15 sayı ile oynadı. Maç sonu konuşan Tuğba Şenoğlu: "Burada yaşayan Türkler bize çok destek verdi. Çok mutlu olduk. Sanki kendi evimizdeymişiz gibi hissettik. Çekya'yı oynatmadık. Güzel bir performans sergiledik. Sonucu da güzel geldi. Hedefimiz Türkiye'ye madalya getirmek. Biz bu bilinçle oynuyoruz." dedi.

 

RAKİP POLONYA OLDU

RAKİP POLONYA OLDU 

Çekya'yı 3-1 yenerek Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek finale yükselen Filenin Sultanları'nın rakibi Polonya oldu.​​​​​​​

YARI FİNAL SIRBİSTANDA

YARI FİNAL SIRBİSTAN'DA 

Organizasyonda 8'li finaller ile çeyrek final maçları Bulgaristan ve Sırbistan'da oynanacak. Yarı final ile final müsabakalarına Sırbistan ev sahipliği yapacak. Şampiyonada grup maçları, 26 Ağustos'ta tamamlanacak, 8'li finaller ise 28-30 Ağustos'ta oynanacak. Çeyrek final ile yarı final karşılaşmalarının 31 Ağustos-3 Eylül tarihlerinde yapılacağı turnuvada şampiyonluk ve üçüncülük müsabakaları ise 4 Eylül'de oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler