Filenin Sultanları'nın başarısı İhsan Şenocak'ı rahatsız etti

Filenin Sultanları'nın başarısı İhsan Şenocak'ı rahatsız etti

Kadınların büyük başarısına, Diyanet tarafından kadınlara yönelik sözleri nedeniyle işine son verilen İlahiyatçı İhsan Şenocak katlanamadı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları B Grubu ilk maçında, büyük bir başarıyla imza atarak son olimpiyat şampiyonu Çin'i 3-0 mağlup etti.

Kadınların büyük başarısına, Diyanet tarafından kadınlara yönelik sözleri nedeniyle işine son verilen İlahiyatçı İhsan Şenocak katlanamadı.

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Şenocak, "İslamın kızı! Sen oyun alanlarının değil, imanın, iffetin, ahlakın, hayanın, edebin sultanısın; sen 'burnunu göstermekten utanan' anaların evladısın. Ekranlara ve sakallı ağabeylerinin popüler kültürün kurbanlarına 'sultan' demesine aldanmayasın! Umudumuz da, duamız da sensin!" diye yazdı.

Şenocak'a tepkiler çığ gibi olurken, yapılan paylaşımın altına binlerce yorum yazıldı.

Şenocak kendisine gelen tepkilerin ardından, "İfademde tek cümlelik bir hakaret yok. İslamın kızına ne olması ve olmaması noktasında bir çağrı var. Sermayesi "küfür" olan AHLAK YOBAZLARIYLA hukuk önünde tek tek HESAPLAŞACAĞIM. Sizin keyfinize göre DEĞİL İSLAMA göre konuşacağım. Dinime sövenle hesaplaşmadan canımı alma YA RABBİ!" paylaşımı yaptı.

İşte o paylaşım ve gelen tepkilerden bazıları:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler