'Filizler Hukuk Bürosu' Çankırı şehir merkezinde hizmete girdi

'Filizler Hukuk Bürosu' Çankırı şehir merkezinde hizmete girdi

Çankırı'da hizmet veren 'hukuk büroları'na bir yenisi daha eklendi. Av. Duygu Filiz; 'Filizler Hukuk Bürosu' olarak şehir merkezinde hizmet vermeye başladı.

Çankırı şehir merkezinde; Cumhuriyet Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek caddesi İkizler iş merkezi, Kat 4 No 21'de hizmete giren 'Filizler Hukuk Bürosu', Av. Duygu Filiz liderliğinde yol alacak.

Av. Duygu Filiz, Sözcü18 Haber Merkezi'ne yaşanan yeni gelişme ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Unutmamalıyız ki herkesin bir gün doğru işleyen adalete ihtiyacı olacaktır. Savunma faaliyeti yargının üç sac yağından biridir.  Avukat ise savunmanın direğidir. Dolayısıyla avukat olmazsa adalet olmaz çünkü;  avukat olmazsa savcının talep ettiği, hakimin hüküm kurduğu ve vatandaşın da kendi hayatıyla ilgili verilen kararlara sanki yabancı bir dil konuşuluyormuş gibi izlediği bir seremoniye döner.  Bu nedenle Avukatlık mesleği vatandaşların haklarını savunma bakımından kutsal bir öneme sahiptir.

Tarafımca açılmış olan bu hukuk bürosunun da temel hedefi adaletin sağlanmasına yönelik kendi memleketim olan Çankırı halkına her türlü hukuksal desteği vermektir. Dünyada ve ülkemizde yaşanan pandemi, tüm meslekleri etkilediği gibi avukatları ve baroları da aynı ölçüde etkilemiştir.  Ülkece hem ekonomik hem de psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyor olmamız nedeniyle Sağlık Bakanlığı’nın tüm öneri ve uyarıları doğrultusunda hareket ederek büro açılış töreni düzenlemeyerek faaliyete geçmiş bulunmaktayız. Bu büronun açılışında yanımda olan başta ailem olmak üzere tüm üstatlarım, meslektaşlarım ve yanımda olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum."

duygu-filiz-avukat-cankiri-resim-04.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler