FLAŞ... FLAŞ... İTO Başkanı Yalçıntaş tutuklandı

FLAŞ... FLAŞ... İTO Başkanı Yalçıntaş tutuklandı

Yargıda rüşvet iddiaları üzerine

gözaltına alınan aralarında İstanbul Ticaret Odası Başkanı Murat Yalçıntaş'ın da bulunduğu 14 kişi adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusu ardından 3 kişi serbest bırakılırken Yalçıntaş'ın da aralarında bulunduğu 11 kişi hakkında tutuklama istendi. 

Bir fuarcılık şirketi ile Dünya Ticaret Merkezi arasındaki davayla ilgili rüşvet alındığı iddiaları üzerine başlatılan soruşturma kapsamında İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Murat Yalçıntaş'ın aralarında bulunduğu 14 kişi Ankara Adliyesine sevk edildi.

Zanlılar, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcıları Mehmet Tamöz ve Hüseyin Kocabey tarafından sorgulandı.

YALÇINTAŞ VE 10 KİŞİ HAKKINDA TUTUKLAMA TALEBİ
Bir fuarcılık şirketi ile Dünya Ticaret Merkezi arasındaki davayla ilgili rüşvet alındığı iddiaları üzerine başlatılan soruşturma kapsamında İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Murat Yalçıntaş'ın da aralarında bulunduğu 11 kişi tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Cumhuriyet Savcıları Mehmet Tamöz ve Hüseyin Kocabey tarafından sorgu işlemleri tamamlanan 14 kişiden aralarında Yalçıntaş'ın da bulunduğu 11'i tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edilirken, 3 kişi serbest bırakıldı.

Zanlılar, Nöbetçi Ankara 4. Sulh Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkarılacak. (Kaynak: gazeteport.com)

FLAŞ.. FLAŞ... YALÇINTAŞ TUTUKLANDI!
Rüşvet iddiaları üzerine başlatılan bir soruşturma kapsamında göz altına alınan İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Murat Yalçıntaş tutuklandı.

Yargıda rüşvet soruşturmasında savcılık tarafından sorgulanan ve mahkemeye sevk edilen aralarında İTO Başkanı Murat Yalçıntaş’ın da bulunduğu 9 kişi tutuklandı.

Yargıda rüşvet iddiasıyla ilgili sürdürülen soruşturma kapsamında mahkemeye sevk edilen 11 kişiden 9’u tutuklandı. Tutuklananlar arasında İTO Başkanı Murat Yalçıntaş da var. Yargıtay’da ve yerel mahkemelerde görülen bazı davaların kararlaırnı değiştirmek için avukatı aracılığıyla yargıçlara rüşvet vermekle suçlanan Yalçıntaş ve 10 kişi, dolandırıcılık, örgüt üyeliği ve rüşvet verme suçlamalarıyla mahkemeye sevk edildi.

Aralarında Yargıtay çalışanlarının da bulunduğu 9 kişinin tutuklanmasına karar verilirken, bu kişiler Sincan Cezaevi’ne gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler