FLAŞ.. Katliam gibi kaza: 7 kişi yanarak can verdi

FLAŞ.. Katliam gibi kaza: 7 kişi yanarak can verdi

Bor-Ankara yolunda kaza meydana geldi. Kazada 2 aracın çarpışması sonucu 7 kişi yanarak can verdi.

Niğde'nin Bor İlçesi ile Zengen beldesini birbirine bağlayan yolda iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kaza nedeniyle lpg'li otomobillerde çıkan yangında 7 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, Niğde'nin Bor İlçesi ile Zengen Beldesini birbirine bağlayan yolda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Mesut Baykal idaresindeki 51 KU 580 plakalı otomobil, karşı istikametten gelen Uğur Şenkul  idaresindeki 68 DD 243 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile her iki otomobil de alev aldı. 51 KU 580 plakalı otomobilin sürücüsü Mesut Baykal ile aynı araçta bulunan Mazlum Atalan, Hüseyin Atalan, Mehmet Atalan, Taner Kızılboğan, Arfi Akkurt ile diğer aracın sürücüsü Uğur Şenkul yanarak hayatını kaybetti.

Niğde merkezine 15 kilometre uzaklıkta olan kaza yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürdü ancak otomobillerde bulunan 7 kişiden kurtulan olmadığı görüldü. Olay yerinde güvenlik güçleri çevrede tedbir alırken, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından araçta sıkışan cesetlerin çıkartılması için çalışma başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler