Fosterın kesin ölüm nedeni açıklandı!

Foster'ın kesin ölüm nedeni açıklandı!

Defne Joy Foster'in kesin ölüm nedenini Adli Tıp Kurumu açıkladı...

Beyoğlu'nda eğlence dönüşü gittiği gazeteci Kerem Altan'ın evinde fenalaşarak yaşamını yitiren Defne Joy Foster'in kesin ölüm nedenini Adli Tıp Kurumu açıkladı...

Defne Joy Foster'in kronik solunum yetmezliği hastalığı olan Koah'dan hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Beyoğlu'nda eğlence dönüşü gittiği gazeteci Kerem Altan'ın evinde fenalaşarak yaşamını yitiren Defne Joy Foster'in ölümü şüpheli bulunmuştu.

Astım hastası olan Foster'ın vücudunda Adli Tıp Kurumu'nca hazırlanan raporda cinayet şüphesi doğuracak bulguya rastlanmadı. Olay yerine gelen doktorun yaptığı incelemede "solunum yetmezliğine bağlı kriz" tanısı konulması, boğulma şüphesini akıllara getirmişti.

UYUŞTURUCU YOK
Adli Tıp uzmanlarının yaptığı tetkiklerde Foster'in elle yüz kapatmak ya da boyundan sıkmak suretiyle havasız kalarak ölümünün mümkün olmadığı da tespit edildi.

Kimya ve Morg İhtisas Daireleri'nde yapılan ayrı ayrı tetkiklerde Foster'in, kanında uyuşturucu maddeye rastlanmazken alkol çıktığı öğrenildi. Foster'in ölüm nedeni ise kronik solunum yetmezliği hastalığı olan Koha'dan can verdiği tespit edildi. Foster'in nefes borusuna kaçan kusmuklar ölümüne neden oldu. Hazırlanan rapor soruşturmayı yürüten savcılığa bu hafta gönderilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler