Fuat Yıldız, TKK Ankara Bölgesi Yönetim Kurulu'na girdi

Fuat Yıldız, TKK Ankara Bölgesi Yönetim Kurulu'na girdi

29 Mayıs 2022 Pazar günü Ankara Green Park Otel'de gerçekleştirilen Tarım Kredi Kooperatifleri Ankara Bölgesi 13. Olağan Genel Kurulunda Bölge Yönetim Kurulu Üyeliğine Çankırılı Fuat Yıldız seçildi.

Tarım Kredi Kooperatifleri Ankara Bölgesi 13. Olağan Genel Kurulu dün (pazar) Green Park Otel'de gerçekleştirildi. 

Yapılan seçimler sonucunda 7 kişilik yönetim kurulu üyeliğine Çankırılı Fuat Yıldız da seçildi. Yeni yönetim kurulu önümüzdeki hafta yapacakları ilk toplantıda Tarım Kredi Kooperatifleri Ankara Bölge Başkanı'nı belirleyecekler.

Fuat Yıldız seçimler sonrasında sosyal medyadan yaptığı paylaşımında;
29 Mayıs 2022 tarihinde Ankara'da yapılan Tarım Kredi Kooperatifleri Ankara Bölgesi 13. Olağan Genel Kurulunda Bölge Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmemde desteklerinden dolayı başta Tarım Kredi Genel Müdürü Sayın Hüseyin Aydın'a, Ankara Bölge Müdürü sayın Vejdi Yiğit'e, Türk-İş Genel Teşkilatlandırma Sekreteri ve Koop-iş Genel Bakanı sayın Eyüp Alemdar'a, Şeker-İş Sendikası Genel Başkanı sayın İsa Gök'e, kıymetli dostum iş adamı sayın Fehmi Bölükbaşı'na, Bayanpınar Tarım Kredi Kooperatifi Yönetim Kuruluna ve Bayanpınar Köyü Muhtarı sayın Mehmet Yıldız'a teşekkürlerimi sunarım." dedi.

genel-kurul-tarim-kredi-kooperatifleri-resim-05.jpg

FUAT YILDIZ KİMDİR?

15.02.1971 tarihinde Çankırı'da doğdu. İlk-orta ve lise öğrenimini Çankırı'da tamamladı.1995 yılına kadar Çankırı'da esnaflık ve çiftçilik yaptı.1996 yılında Şeker-İş Sendikası'nda işe başladı. 2007 yılından 2021 yılına kadar Sendikada idari amir olarak görev yapmıştır. Sendikacılık döneminde Kop-İş Sendikası Yönetimi ve üst kurul delege görevlerinde bulunmuştur. 1 Nisan 2021 yılında çalıştığı kurumdan emekli olarak memleketi Çankırı'ya dönerek çiftçilik faaliyetlerine devam etmektedir. Evli ve 1 çocuk babasıdır

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler