Galatasaray 4-1 Pendikspor

Galatasaray 4-1 Pendikspor

Süper Lig'de 71 gün sonra iç saha maçına çıkan Galatasaray, Pendikspor'u rahat bir oyunla yenerek yenilmezlik ve galibiyet serisine bir yenisini daha ekledi. Galatasaray, ligin bitimine 5 maç kala, bu haftayı da lider tamamlamayı garantiledi.

TRENDYOL Süper Lig lideri Galatasaray, 33. hafta karşılaşmasında Pendikspor'u 4-1 mağlup ederek ligde üst üste 14. galibiyetini elde etti. Sarı kırmızılılar, iç sahadaki yenilmezlik serisini de 34 maça yükseltti.

Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 35. dakikada Mauro Icardi, 40. dakikada Abdülkerim Bardakcı, 77'de Dries Mertens ve 90+6'da penaltıdan Kerem Aktürkoğlu kaydetti. Belçikalı yıldız Mertens, 1 gol-1 asistle galibiyette önemli rol oynadı. Pendikspor'un maçtaki tek golünü, 85. dakikada Alpaslan Öztürk attı.

Galatasaray, bu sonuçla puanını 90 yaptı ve bir maçı eksik ikinci sıradaki Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 5'e yükseltti. Küme düşme hattında yer alan Pendikspor ise, 30 puanda kaldı.

Galatasaray ligde bir sonraki maçında Adana Demirspor deplasmanına konuk olacak. Pendikspor ise, sahasında Kayserispor'u ağırlayacak.

Trendyol Süper Lig'de günün sonuçları:
Başakşehir FK 2-0 Çaykur Rizespor
Gaziantep FK 2-0 Kasımpaşa
Antalyaspor 2-1 Hatayspor

TFF 1. Lig'de günün sonuçları:
Bodrum FK 2-1 Şanlıurfaspor
Çorum FK 2-0 Adanaspor
Gençlerbirliği 2-0 Erzurumspor FK
Sakaryaspor 2-1 Keçiörengücü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler